Sabadell

La qualitat d'Aridai millora l'efectivitat del Sabadell

Pretemporada. L'extrem canari va conduir els arlequinats, que intenten progressar en atac, a la victòria al camp del Nàstic. Va marcar un bon primer gol i va assistir Ernest en el segon

SABADELL2

NÀSTIC0

El Sabadell, que continua sòlid i en creixement sostingut com a bloc, va mostrar ahir millores en atac que li van servir per derrotar el Nàstic, més verd i menys resolutiu al davant i al darrere. Aridai, que va fer el primer gol i va assistir Ernest en el segon, va ser el més destacat del Sabadell, que va millorar els seus números ofensius després d'haver fet un sol gol en els tres amistosos anteriors.

Mentre que Vicente Moreno va posar d'entrada bona part de la seva artilleria ofensiva –Lago Júnior, Giner, Rayco i Marcos–, Miquel Olmo va basar la seva productivitat atacant en la mobilitat de Collantes i Aridai a les bandes i Sotan a la mitja punta, i l'olfacte d'Ernest Forgas. Li va sortir bé, ja que el seu equip va trigar ben poc a superar una rereguarda grana que va ser poc contundent en la primera fase del partit. En el minut 12 Aridai va protagonitzar una gran acció individual que va completar definint a la perfecció davant Tomeu Nadal i, poc després, ell mateix va fer una bona jugada en un contraatac que va rematar Ernest al fons de la xarxa. El mateix davanter centre, que ahir volia aprofitar una bona oportunitat per reivindicar-se, va estar a punt de fer el tercer abans d'arribar a la primera mitja hora de joc, just després que ho provés el local Rocha. L'actiu Aridai va xutar al travesser just abans del descans. En la segona meitat Olmo va donar minuts a Canario, que aquests dies està a prova amb el Sabadell, i ho va aprofitar per fer els canvis de rigor en un partit de pretemporada, igual que Vicente Moreno. Això, i el pas dels minuts, va restar ritme al partit en una segona meitat en què el Nàstic va dominar més, tot i que amb poca profunditat, més enllà d'un parell de xuts de Rocha.

NÀSTIC: Tomeu (Reina, 46'), Calavera, Xavi Molina (Maxi, 80'), Manolo Martínez (Xisco Campos, 56'), Mossa (Verdú, 56'), Rocha, Luismi (Bicho, 63'), Lago Júnior (Javi Martínez, 63'), Giner (Gabi, 73'), Rayco (Cristóbal, 63') i Marcos (Azkorra, 56'). SABADELL: Nauzet, Agus (Cristian, 62'), Carlos Hernández (Estellés, 73'), Crespí (Kiko Olivas, 62'), Riau (Espasandín, 46'), Eguaras (Oriol, 73'), Longás (Hervás, 46'), Collantes (Canario, 46'), Sotan (David Jiménez, 62'), Aridai (Sandro, 73') i Ernest (Tamudo, 62'). GOLS: 0-1 (12') Aridai. 0-2 (15') Ernest. ÀRBITRE: Ábalos Martos. PÚBLIC: 1.649 aficionats al Nou Estadi de Tarragona.

Manolo Martínez torna al Nàstic

Ja feia unes quantes setmanes que Manolo Martínez s'estava entrenant amb el Nàstic a prova i tot feia pensar que el club grana l'acabaria fitxant. Ahir es va fer oficial la seva incorporació per una temporada, de manera que el jugador alacantí, de 34 anys, torna oficialment al Nàstic, del qual va marxar el gener del 2007, després de tancar una etapa de tres anys i mig i dos ascensos, a segona A i a primera. Després Manolo Martínez va passar pel Tenerife, el Recreativo i el Levadiakos grec. El jugador aportarà experiència, seguretat i contundència en defensa.