2a divisió A

El Llagostera oficialitza l'arribada d'Alberto Perea

Referent per la dreta. El conjunt llagosterenc confirma el fitxatge de l'extrem procedent del Rayo Vallecano, amb experiència a primera i cridat a ser un dels puntals dels de Castillejo

Després de redactar el contracte i formalitzar les corresponents signatures, el Llagostera va anunciar la desena incorporació per continuar perfilant la primera plantilla de la història del club que competirà a segona. Alberto Perea, que firma per un curs, arriba procedent del Rayo Vallecano amb l'objectiu de reivindicar-se, de gaudir dels minuts que li han mancat, sobretot en la darrera temporada, i de demostrar així la seva vàlua per la banda dreta. Santi Castillejo rebrà amb els braços oberts un jugador amb experiència a primera divisió –hi ha jugat tretze partits amb el Rayo, a més de dos de copa amb el conjunt de Vallecas i tres més amb el primer equip de l'Atlético–, una de les demandes del navarrès per mesclar la joventut amb la qualitat de jugadors contrastats.

Es perfila l'atac

El Llagostera disposa d'un ventall de jugadors d'atac que es poden adaptar a diverses posicions. Tot i que la marxa de Nuha –segurament anirà cedit al Badalona– accelerarà l'arribada del desitjat davanter centre, Castillejo disposa d'Óscar Rico, Jesús Imaz, Eloy Gila, David Querol, Robert Simón i ara Alberto Perea per a les posicions de banda d'atac. Amb Sergio León com a davanter més pur, el fitxatge per afegir competència al jugador cedit per l'Elx podria completar una línia ofensiva formada per futbolistes d'un perfil molt divers i dinàmic.

Peces per completar

A més del punta, el Llagostera treballa per incorporar un central, també contrastat, que pugui competir amb Vallho, Pedro Alcalá i Ruymán Hernández, els tres elements de l'eix de la defensa llagosterenca. La direcció esportiva, encapçalada per Oriol Alsina i els secretaris tècnics Gerard Escoda i Òscar Álvarez, també busca un migcampista creatiu per ajudar Tito Ortiz, Jordi López i Pitu Comadevall en la zona d'elaboració del joc, una nova peça que hauria de tenir l'etiqueta de l'experiència a la categoria i hauria de poder aportar al conjunt llagosterenc les virtuts necessàries per competir amb garanties contra qualsevol equip.

La feina al Llagostera no ha acabat, i des del club ja fa dies que s'està treballant sense pausa però, sobretot, sense pressa. Les últimes setmanes de mercat solen eixamplar el ventall d'oportunitats, i Oriol Alsina llavors es mou com un peix a l'aigua.

EXPERIÈNCIA A 1A

Perea ha jugat 13 partits a 1a divisió amb el Rayo (1 gol) i 5 de copa entre el Rayo i l'Atlético
Alberto Álvaro Perea Correoso
Albacete, 16-05-90 (24 anys) Extrem dret
Alçada:
1,80 m
Pes:
83 kg
FORMACIÓ
Albacete i Atlético de Madrid
TRAJECTÒRIA
08/09
Albacete (2a A)
1 p. 0 g.
09/10
Atlético B (2a B)
25, 5
10/11
Atlético B (2a B)
23, 0
11/12
Rayo B (2a B)
20, 5
11/12
Rayo (1a)
1, 0
12/13
Rayo B (2a B)
20, 7
12/13
Rayo (1a)
4, 0
13/14
Rayo (1a)
8, 1
MÈRITS
10/11
Debuta amb el primer equip de l'Atlético en un partit de copa contra l'Universidad de Las Palmas (27/10/10)
11/12
Debuta amb el primer equip del Rayo a 1a divisió contra el Mallorca (22/01/12)
13/14
Marca el primer gol a 1a divisió en un Rayo-Elx (19/08/13)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.