2a divisió A

“S'ha notat que era un matx sense estímuls”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Després d'intercanviar unes paraules amb l'exdirector esportiu del Girona, Oriol Alsina, Pablo Machín va atendre els mitjans de comunicació. El tècnic del conjunt gironí va valorar el matx dels seus homes: “Ha estat un partit amb poc ritme i s'ha notat que hem entrenat durament. Sabia que no competiríem gaire estona, ja que el matx no tenia estímuls i el millor ha estat mantenir la porteria a zero.” Machín no va treure mèrit als seus jugadors: “Molts partits es decideixen per jugades concretes i d'aquesta manera hem aconseguit la victòria, ens passarà en més partits de lliga.

Amb un to preocupat i amb cert avís, Machín semblava que reclamava l'arribada de noves incorporacions. “Ja he dit que estem contents amb els futbolistes de la base i els provinents de segona B però ells no poden suportar el pes d'una lliga com la de segona A”, va sentenciar el de Sòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)