2a divisió A

El Llagostera imposa la seva categoria a Gavà

Amistós. El club gironí es va desfer amb comoditat del seu rival gràcies a l'encert en atac d'homes com Querol i Sergio León. Jesús Imaz va debutar

llagostera6


gavà1


El conjunt de Castillejo es va enfrontar al camp de la Bòbila al Gavà, al qual va superar de manera clara. Més enllà del resultat, el partit va servir per fer proves i col·locar diversos jugadors llagosterencs en posicions que no solen ser habituals en partits oficials. Un dels moviments destacats que es van poder veure va ser la utilització d'Aimar en el lloc del central, una posició que cal reforçar abans del 31 d'agost.

Un altre dels aspectes que van quedar clars és que ara mateix Querol és el jugador que està més en forma pel que fa a l'encert de cara a porteria. El Llagostera va dominar totalment la primera part i va agafar avantatge ben d'hora a través de dues dianes del davanter de Reus. En el primer minut de joc, Querol va saber trobar l'espai i va aconseguir rematar sol de cap al fons de la xarxa. Poc després, una altra rematada de cap del mateix jugador va col·locar el 0-2 (8').

La nota més destacada de la segona part, en què va continuar el domini llagosterenc malgrat el gol de penal de Civil, va ser el debut amb la samarreta blaugrana de Jesús Imaz. El davanter lleidatà va oferir una magnífica imatge tot i no haver pogut participar en cap partit de pretemporada fins ara per culpa d'una lesió. Imaz va arrodonir la seva actuació marcant el sisè gol . Sergio León, amb dos gols, també va destacar.

GAVÀ: Juanmi, Juanito, Vivó, Peñas, Dani Hernández, Cristian, Adri Gimeno, Sergio López, Zambudio, Quiles, Sos. (Unzué, Rubi, Blanchart, Ruiz, Llamas, Miqui, Fran, Civil, Grau). LLAGOSTERA: Moragón, Aimar, Valho, Masó, Enric Pi, Jordi López, Pitu, Perea, Eloi Gila, Querol i Tarradellas. (Tito, Ríos, Sergio León, Ruymán, Òscar Rico, Robert Simón, Mesa, Imaz i Alcalá). GOLS: 0-1 (1') Querol. 0-2 (8') Querol. 1-2 (50') Civil de penal. 1-3 (56') Sergio León. 1-4 (79') Rico. 1-5 (84') Sergio León. 1-6 (88') Jesús Imaz. PÚBLIC: Uns 350 espectadors a La Bòbila de Gavà.

A Tenerife, situen Juanjo al Llagostera

El director esportiu Oriol Alsina ha afirmat aquesta setmana que el club llagosterenc treballa amb una extensa llista de noms per reforçar les tres posicions que li falten per tancar la plantilla: un davanter, un pivot creatiu i un defensa central. Ahir, des de Tenerife, s'apuntava que l'opció per reforçar la punta d'atac fos Juanjo Expósito. El davanter cantàbric, de 28 anys, té una llarga trajectòria a la 2a divisió A. Segons alguns mitjans canaris, la clau de la negociació amb el club de la Costa Brava es trobaria en el fet que el Llagostera –a diferència d'altres equips també interessats, com el Racing i el Mirandés– li estaria oferint dos anys de contracte en comptes d'un. Juanjo és un davanter de que destaca per l'alçada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)