2a divisió A

Rebled: “No crec que el Múrcia jugui a 2a A”

El president del Girona, Francesc Rebled, es va aventurar a dir que la Lliga de Futbol Professional se sortirà amb la seva en el cas del Múrcia i dubta que la situació s'enquisti i que l'inici de lliga corri perill: “No conec el contingut de la readmissió, però, en el cas del Múrcia, dubto que competeixi a segona A”. Rebled va afirmar que seria contraproduent la inclusió del club murcià en la lliga 2014/15: “La LFP té unes regles del joc molt clares i marcades. I qui no compleix tots aquests ràtios no es pot inscriure. Seria una ruptura total del que és la lliga avui, amb uns controls econòmics i una rigorositat que ens fa competitius a tots. Si s'admet el Múrcia, es trencarien tots els esquemes i es generaria un precedent molt perillós”.

Quique Cárcel no es va voler pronunciar sobre la readmissió, però sí de les conseqüències: “Si amb 22 equips la lliga ja és molt llarga, amb 23 el problema s'agreujaria”.

EL GIRONA, CRÍTIC

“La readmissió trencaria amb les regles del joc i crearia un perillós precedent”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)