2a divisió A

Avui a Montilivi, demà a Palamós

Aquest cap de setmana el Girona té doble ració d'amistosos. Primer, l'equip gironí s'enfrontarà avui amb el València B (segona B) a l'estadi de Montilivi a les vuit del vespre (els abonats entraran de franc), un partit en el qual s'espera que Pablo Machín opti per repartir els minuts entre els jugadors del primer equip i els del filial. Cristian Gómez podria jugar els primers minuts amb el seu nou equip.

Només un dia després, el Girona visitarà el Palamós-Costa Brava per enfrontar-se amb el degà amb motiu del trofeu Vila de Palamós (a les vuit del vespre). El partit també servirà per retre un homenatge als 25 anys del Nou Estadi, i s'espera que fins a 12 jugadors de la plantilla palamosina que va inaugurar l'estadi el curs 1989/90 –Paco Boix, Juanma López, Quique Yagüe, Pepe Costa, Miguel Retuerto, Àngel González, Coquito Rodríguez, Esteve Coromines, Cándido Viana, Salvador Cardona, Pep Mercader i Juanjo Requena– surtin a la gespa abans del matx.

Amb aquests dos amistosos, el Girona ja n'haurà jugat sis aquesta pretemporada, de moment amb ple de victòries: contra el Peralada (2-6), l'Espanyol B (0-1), l'Espanyol (2-1) i el Llagostera (1-0).

Sobre la possibilitat de jugar un nou amistós contra el Barça B que substitueixi el debut frustrat en la lliga, Machín veu bé que el rival sigui de la mateixa categoria: “És lògic que els equip de 2a A de la zona juguem entre nosaltres.”

PLE DE VICTÒRIES

Fins ara el Girona ha guanyat els quatre partits de pretemporada que ha disputat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)