2a divisió A

El Barça B examina el Llagostera

El Llagostera tindrà avui el seu vuitè partit de pretemporada. El rival serà el Barça B (segona A) d'Eusebio Sacristán, una nova prova de nivell que permetrà als llagosterencs saber en quin punt es troben. El partit (a les set de la tarda al Miniestadi, per Esport 3), en el qual podrien debutar els dos últims fitxatges del Llagostera, Juanjo Expósito i Jorge García, ha de servir al conjunt blaugrana per continuar agafant ritme de competició en una pretemporada que, tal com diu el tècnic, Santi Castillejo, “està anant de menys a més”.

El Llagostera va començar la preparació per a la històrica estrena a segona A amb un empat contra l'Espanyol B (1-1), mentre que pocs dies després va arribar el primer triomf a Peralada (0-2). La primera derrota dels llagosterencs va ser contra l'Espanyol (1-2), de primera divisió, abans d'un empat contra la Jonquera (1-1) i una golejada a favor en el duel amb el Palamós (0-5), equip amb el qual comparteixen estadi. Llavors el Llagostera va perdre per la mínima contra el Girona a Montilivi (1-0) i es va imposar al Tordera (0-5), el mateix dia que el seu equip filial disputava la segona eliminatòria de la copa Catalunya contra el Figueres, que es va classificar per a la següent eliminatòria en els penals després d'empatar a un en el temps reglamentari.

“Anem pel bon camí, però encara ens queden coses per millorar”, explica Santi Castillejo del seu equip.

IRREGULARS

Els de Castillejo acumulen tres victòries, dos empats i dues derrotes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)