2a divisió A

El mercat, en ‘stand-by'

Sabadell. El club vallesà ha vist frenades les operacions per fitxar ja que la Lliga considera que ha arribat al límit salarial, tot i que avui en la reunió de la LFP mirarà de desencallar la situació

Després d'ajornar l'inici de lliga, previst per al proper cap de setmana, a segona divisió A per culpa de la readmissió judicial del Múrcia, la Lliga de Futbol Professional (LFP) té previstes per avui una sèrie de reunions que haurien de servir per agilitzar el procés per desencallar una situació que, a hores d'ara, és alarmant. El Sabadell, que és un dels clubs que forma part de la comissió delegada, hi assistirà. Això sí, la preocupació al club arlequinat transcendeix el tema del calendari, ja que té la LFP no li permet de moment incorporar nous futbolistes, entenent que ja ha superat el límit salarial.

L'entitat vallesana, que ha tingut alguns contratemps en la confecció pressupostària, com el trencament de l'acord de patrocini amb Eurotex Japan, s'ha vist amb l'apartat d'incorporacions bloquejat. Així ho va explicar dissabte el director esportiu, José Antonio Gordillo, en unes declaracions a Ràdio Sabadell. L'encarregat de confeccionar la plantilla va relatar que, de moment, està lligat de mans i peus, ja que la LFP ha vetat qualsevol moviment a causa del sostre salarial.

El club vallesà, que ja havia tingut maldecaps anteriorment per aquest mateix fet, vol tractar la situació aprofitant la trobada a la LFP. És per aquesta raó que José Antonio Gordillo acompanyarà avui Xavier Monclús a Madrid. L'entitat arlequinada espera aconseguir unes condicions més flexibles respecte a les incorporacions que li permetin reforçar-se. I és que queden només dues setmanes perquè el mercat es tanqui i el club arlequinat encara vol apuntalar l'atac amb un davanter centre de referència que supleixi la baixa d'Aníbal Zurdo, el pitxitxi de l'equip la temporada passada.

Reunió clau per l'afer Múrcia

La jornada de reunions a la LFP per tractar sobre l'afer Múrcia començarà a dos quarts de deu del matí, quan la comissió delegada debatrà quin és el full de ruta que cal seguir. A aquesta trobada hi assistirà el director general del Sabadell, Xavier Monclús, ja que el club arlequinat forma part d'aquest organisme. Tot indica que la comissió continuarà en la seva posició de no inscriure el Múrcia tot i la sentència del jutjat mercantil. Tot seguit hi haurà una altra reunió amb els presidents de segona A, que hauran de ratificar — o no— la decisió presa instants abans per la Lliga. Per part del Llagostera hi assistirà Isabel Tarragó, mentre que el Girona, amb el president Francesc Rebled de viatge, ha delegat el vot al Numància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)