2a divisió A

XAVIER MONCLÚS

DIRECTOR GENERAL DEL SABADELL

“No hauria estat bo crear un precedent”

Després de tant de rebombori, pocs canvis: una lliga de 22 equips...
En un principi, la comissió delegada [el Sabadell en forma part] no podíem prendre la decisió de crear una lliga de 23 equips si no ho ratificava la RFEF. En les reunions ens van explicar els problemes que suposava una competició així, ja que augmenten les despeses i disminueixen els ingressos, però qui decideix en última instància és la RFEF, que conclou que s'ha de mantenir una lliga de 22 equips.
La LFP ha preparat 4 milions. Temen que caldrà pagar el Múrcia?
Això era el que, en un principi, estava calculat com una possible indemnització. Si es divideix aquesta quantitat entre 22 equips, surt una mitjana d'uns 180.000 euros, que és el perjudici que considerava la Lliga que podria haver-hi si entrava un 23è club.
Com valora la decisió de no readmetre el Múrcia?
A nosaltres ens agradaria que es complís el control econòmic. És molt important i a tots ens agrada competir en les mateixes condicions. Si es donava el primer cas que, anant al jutjat mercantil es readmetia un equip, s'hauria creat un precedent i tota la feina de dos anys se n'hauria pogut anar en orris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)