2a divisió A

Doble propòsit d'esmena

El Barça B i el Sabadell s'enfronten amb l'objectiu de refer-se de la derrota de la primera jornada amb els tres punts

Tots dos esperen fer un pas endavant quant a solvència defensiva després d'un debut dubitatiu

La temporada tot just ha començat i valorar el rendiment d'un equip pel resultat d'una jornada de lliga és de temeraris. Això, però, no significa que els entrenadors no hagin tret conclusions del debut dels seus i hagin maquinat alternatives per millorar els aspectes que no rutllen. Tothom n'és conscient: corre el mes d'agost i els engranatges encara s'han de greixar i ajustar perquè el seu funcionament sigui l'òptim. Amb aquesta perspectiva han treballat aquests dies Eusebio Sacristán i Miquel Olmo, que aquesta tarda es veuran les cares en el duel català al Miniestadi. El Barça B i el Sabadell arriben a la cita amb una perspectiva similar, refer-se d'una derrota amb els primers tres punts de la temporada.

El filial blaugrana, que en la visita a El Sadar va estar lluny del nivell exhibit durant bona part de la temporada passada i va perdre per 2-0, afronta el partit amb un parell de bones notícies. Un home determinant perquè la maquinària funcioni com cal, Sergi Samper, ja és a les ordres d'Eusebio després d'exercitar-se fins dijous amb el primer equip. A això el tècnic de La Seca hi ha de sumar l'alta d'Adama, que en la primera jornada estava sancionat. Munir i Sandro, això sí, continuen a les ordres de Luis Enrique i encara no estan disponibles, mentre que Sergio Juste, Kaptoum, Agostinho Cá i Godswill són baixa per lesió. Ondoa i Bagnack, amb Camerun sub-20, tampoc no jugaran avui.

L'alta d'homes importants ajudarà el Barça B a complir el seu objectiu a curt termini: agafar rodatge i millorar, sobretot en la rereguarda. L'equip blaugrana és conscient que, si concedeix les mateixes facilitats que va oferir contra l'Osasuna, l'atac del Sabadell tindrà pocs problemes per generar perill. El rival, això sí, té una fita similar. Els arlequinats volen recuperar sensacions al darrere, després que la millora defensiva que van mostrar en la pretemporada quedés en dubte contra el Betis, que va clavar-li tres gols a la Creu Alta. El Sabadell, com el Barça B, va ballar la primera cançó amb una de les més lletges de la festa i ho va passar malament. Queden, afortunadament, 41 balades.

Més enllà de fer un pas endavant quant a solidesa defensiva, el filial del Barça mirarà de tornar a ser aquell bloc desequilibrador que va ser el curs passat. La joventut de bona part dels seus homes, com cada any, penalitza l'equip. El Sabadell n'és conscient i espera aprofitar l'ocasió per tornar amb els tres punts al sac.

LA PRÈVIA

Hem de continuar en la mateixa línia que en el duel contra l'Osasuna, perquè l'actitud va ser molt bona i vam lluitar pel partit
El Barça B és un equip que, hi hagi qui hi hagi al terreny de joc, no varia la seva idea de joc. Aquesta és la seva grandesa
El potencial del Betis va minvar la possibilitat de mostrar el bon nivell defensiu de la pretemporada, però la línia de treball és bona
Adama és molt important: és desequilibrador i genera problemes als rivals
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR del barça b
Tenim també la voluntat de millorar els registres que hem fet fins ara com a equip visitant
Miquel Olmo
ENTRENADOR Del sabadell
A hores d'ara, l'equip necessita temps per greixar el seu funcionament. Ens espera un rival molt exigent, el Sabadell
Miquel Olmo podrà disposar d'Aridai, recuperat, però no de Longás
Eusebio recupera dues peces molt importants en el seu esquema: Samper i Adama
Estem contents per l'alta de Pol Calvet i molt animats per aconseguir la primera victòria de la temporada al Miniestadi
Volem oferir els nostres arguments contra un rival d'un nivell inqüestionable. Anem al Miniestadi amb la voluntat d'atacar

Miquel Olmo podria donar els primers minuts a Juanto

El tècnic del Sabadell, Miquel Olmo, ha completat la convocatòria per al partit d'avui amb Yeray. De fet, té un bloc força curt i només han quedat fora de la llista els lesionats: Longás, Juanjo i Antonio Hidalgo. Finalment, doncs, l'entrenador podrà disposar de l'hàbil extrem canari Aridai, que s'ha entrenat tota la setmana al marge del grup però que ahir ja es va exercitar amb normalitat. Això sí, l'interrogant és saber si entrarà en l'onze inicial. En principi, qui ho podria fer en el seu lloc és Gato. La resta de l'onze serà molt similar al que va jugar contra el Betis, amb només dos canvis molt probables: Nauzet, sancionat en la primera jornada, ocuparà la plaça de porter, i Cristian García, que set dies enrere tenia problemes al quàdriceps, serà el lateral dret. D'altra banda, un dels grans anhels de l'afició del Sabadell és veure debutar Juanto Ortuño, que ha arribat aquesta setmana al Vallès amb l'etiqueta de nou referent ofensiu. Olmo ja l'ha convocat i podria tenir els primers minuts, entrant de refresc. “Juanto té poques possibilitats de ser titular, perquè s'ha entrenat poc amb l'equip”, va afirmar ahir el tècnic, que el va alabar: “Té condicions per anar a més, ara el que li toca és demostrar-les.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)