3a divisió FEF

La Pobla furga en la ferida del Prat

Cop fatal. L'equip tarragoní va marcar l'1-2 en el minut 94, amb deu jugadors i després que el Prat gaudís d'una ocasió claríssima

p. de mafumet2


prat1


La Pobla de Mafumet va aprofitar la mala dinàmica en què està immers el Prat, cuer amb un punt, per endur-se els tres punts del Sagnier amb una estocada definitiva en el temps afegit i mantenir-se ben situat a la zona alta.

Els jugadors de la Pobla de Mafumet van saltar al terreny de joc més endollats que els locals i van dominar amb solvència el primer temps. Després de disposar d'algunes ocasions clares, Sergi Moreno va obrir la llauna per als tarragonins poc abans del descans en rematar al primer toc una centrada des de la banda dreta.

En la segona meitat, els homes de Pepe Delgado van reaccionar i ben aviat van poder igualar el matx. Sascha va ser objecte de penal i Cazorla no va dubtar des dels onze metres per establir de nou les taules. El partit encara es va posar més de cara per a la remuntada pratenca quan l'àrbitre va ensenyar la segona targeta groga a Javi Iglesias per protestar (67'). L'equip potablava va prémer l'accelerador, va pujar línies per cercar el gol de la victòria i, després d'algunes aproximacions, Llobet va tenir el triomf als peus en un xut des de l'interior de l'àrea petita que va sortir alt (93'). En l'acció següent, en canvi, Abel Rita no va perdonar i va superar la sortida de Toni amb un tir creuat.

PRAT: Toni Texeira, Albarrán, Cazorla, Murillo, Ricarte, Xavi Muñoz (Fernando, 88'), Sebas, Oriol Molins (Llobet, 63'), Juli (Pedro Bilbao, 64'), Nacho del Moral i Sascha. POBLA DE MAFUMET: Alberto Varo, Calavera, Bonet, Denis Coch, Javi Iglesias, Bicho, Kike Tortosa (Abel Rita, 90'), Alfons Serra, Sergi Moreno, Álvaro Fernández (Julio Rey, 78') i Mia Guasch (Bertomeu, 70'). GOLS: 0-1 (42') Sergi Moreno. 1-1 (48') Cazorla, de penal. 1-2 (94') Abel Rita. ÀRBITRE: García Rosel. T.G.: Als locals Sebas, Cazorla, Xavi Muñoz, Sascha i Fernando, i als visitants Alfons Serra i Alberto Varo. T.V.: Dues grogues al visitant Javi Iglesias (67'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors al Municipal Sagnier del Prat de Llobregat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)