3a divisió FEF

El líder podria ser destronat

3a divisió. El Peralada, que ja ha disputat el seu partit, perdrà la primera posició si el Rubí venç avui el Prat. La Pobla també aspirarà al lideratge si guanya el tercer partit seguit a fora

La tercera divisió es va posant al dia després de l'aturada per la copa de les Regions i aquest vespre es disputa la setena jornada, de la qual ja hi ha dos partits jugats, l'Ascó-Masnou (1-2) i el Peralada-Vilafranca (3-2). L'equip altempordanès, que diumenge, en la sisena jornada, només va poder empatar al camp del Sabadell B, podria perdre avui la primera posició. Això passarà si el Rubí, que encara no ha perdut i només ha cedit dos empats –tots dos a casa–, guanya en la visita del Prat. Si el Rubí està pràcticament intractable, els pratencs viuen un retorn a tercera desastrós, amb només un punt de divuit possibles i condemnats a l'última posició. L'equip de Pepe Delgado, que aspira a tornar a segona B, necessita reaccionar de manera immediata. Si el Prat no guanya, la Pobla de Mafumet també tindrà possibilitats d'acabar la jornada en la primera posició. Per fer-ho, s'haurà d'imposar a Gavà per dos gols de diferència. L'equip del Baix Llobregat ha guanyat els tres partits al seu terreny de joc, però el del Tarragonès encadena dues victòries en camp contrari. L'Ascó, tercer empatat a punts amb la Pobla, també ja ha disputat el seu partit.

L'Europa torna a casa

Per sota d'aquests quatre equips hi ha l'Europa, que se situarà en la zona de fase d'ascens si derrota el Palamós al Nou Sardenya. Serà el primer partit de la temporada dels graciencs al seu estadi després de l'exili forçat a Santa Coloma de Gramenet a causa de les obres. D'altra banda, el Figueres i el Castelldefels intentaran deixar les places de descens i disminuir les distàncies a la zona ampla de la classificació imposant-se als terrenys de joc del Santfeliuenc i el Cerdanyola, que han començat bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)