3a divisió FEF

Sentència en l'estratègia

3a divisió. El Terrassa va encadenar la quarta victòria en la seva visita a Vilassar, en què va remuntar un 1-0 amb tres gols de falta

TERRASSA3


VILASSAR1


El Terrassa està immers en un moment molt dolç de resultats i ahir va encadenar en la seva visita a Vilassar la quarta victòria consecutiva. El conjunt vallesà va sentenciar els maresmencs, que ja porten tres partits seguits perdent, en accions de pilota aturada: amb tres dianes en faltes directes.

El Terrassa va dur la iniciativa del partit en la primera part, tot i que li va costar força generar ocasions de perill. La més clara va ser de Merchán, que va avisar amb una rematada que Marc Chueca va refusar a córner. Els de casa, en canvi, van mostrar-se molt eficients i van avançar-se en el minut 40', amb un contraatac que Mendoza va culminar amb molta mestria: desfent-se d'un parell de marcadors i creuant la pilota a Ortega. El segon temps va ser força més ensopit que el primer, però es van veure el triple de gols. Tots, del Terrassa, que va remuntar gràcies a la mestria dels seus jugadors executant faltes. Primer, Merchán va empatar (56') i, poc després, Batanero va avançar els vermells també a pilota aturada. La cirera del pastís la va posar el mateix Batanero en el temps afegit, amb una falta que va entrar per l'escaire.

VILASSAR DE MAR: Marc Chueca, Creus, José, Romero, Manu, Galeano, Urbano (Anselmo, 74'), Roberto, Roldán, Mendoza i Lladó (Aitor, 59'). TERRASSA: Ortega, Guillem (Jou, 27'), Segarra, Sergi Pérez, Juli, Jaime, Isaac Maldonado (De la Torre, 46'), Merchán, Marc Vilajosana, Batanero i Montoro (Diego, 60'). GOLS: 1-0 (40') Mendoza. 1-1 (56') Merchán. 1-2 (64') Batanero. 1-3 (92') Batanero. ÀRBITRE: López Morente. T.G.: als locals Romero, Aitor i Urbano; i als visitants Segarra, Sergi Pérez, Juli, Marc Vilajosana, Batanero i De la Torre. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors, el dia en què es va presentar el futbol de bas del Vilassar de Mar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)