Territorial

El Peralada abaixa el cap davant del nou líder

Superats. Els empordanesos van plantar cara a la primera meitat, però després d'un penal molt polèmic a l'inici de la segona meitat van deixar de competir amb la seva intensitat habitual

peralada0

pobla maf.4

El Peralada es va emportar un càstig massa dur de la Pobla de Mafumet, i cau desprès de moltes jornades fora de la zona d'ascens. Els de Nacho Castro van merèixer més a la primera part, però van abaixar els braços a l'inici de la segona part quan van rebre el segon gol.

En la primera meitat, el Peralada va estar molt intens, fent un gran desgast físic davant un rival molt ben col·locat en defensa i que donava una gran sensació de perill quan s'acostava a la porteria empordanesa. Tot i així, els gironins van disposar de les millor ocasions, però Varo i els pals van evitar el gol visitant. En canvi, la Pobla va aprofitar el primer xut a porteria per avançar-se en el marcador gràcies a un xut creuat d'Emaná.

La segona part va arrencar amb una jugada que va canviar completament la dinàmica del partit. El col·legiat va assenyalar un penal molt protestat pels jugadors peraladencs. Álvaro no va perdonar i va fer el dos a zero. Després d'aquesta jugada, els gironins van abaixar el cap per primera vegada aquesta temporada, i els locals van passar per sobre el Peralada imposant un elevat ritme de joc. Joaqui, aprofitant un refús de Toni (64'), i Abel Rita, amb un xut des de l'interior de l'àrea (88'), van arrodonir una golejada que serveix als tarragonins per col·locar-se líders.

POBLA DE MAFUMET: Varo, Calavera, Bonet, Coch, Joaqui, Bicho (Álvaro Rey, 58'), López, Tortosa, Fernández (Vidal, 71'), Serra i Emaná (Rita, 74'). PERALADA: Toni, Sergio Garcia (Borja, 67'), Mate, Pastor, Sergi Romero, Alforcea, Marc Vilà (Jaume Duran, 67'), Cornellà, Coro, Pons (Ruedas, 71') i Cruz. GOLS: 1-0 (28') Emaná. 2-0 (54') Álvaro de penal. 3-0 (64') Joaqui. 4-0 (88') Abel Rita. ÀRBITRE: Fernández Morillo. T.G.: als locals Varo, Joaqui i Bicho; als visitants Toni, Pastor, Sergio Romero, Guillem Cornellà, Coro i Cruz.
Hem desaprofitat ocasions a la primera part i ho hem pagat massa car contra un gran rival
Nacho Castro
entrenador del peralada
Hem abaixat els braços després del segon gol. Física i anímicament no hem sabut continuar competint i ens han passat per sobre