Més futbol

Luis Suárez continua agafant ritme i cada cop va a més

Gran assistència. Ubicat a la dreta però molt mòbil, l'uruguaià va jugar la primera part i va crear dues grans ocasions, com la que va permetre a Piqué obrir la llauna després d'una passada màgica

Luis Suárez va disputar 69 minuts dissabte en el clàssic al Santiago Bernabéu, on després de quatre mesos sense disputar un partit oficial per culpa de la sanció imposada per la FIFA, va ser un dels pocs jugadors del Barça que va rendir a un bon nivell. Ahir, el davanter uruguaià es va continuar rodant com a blaugrana. Va sortir un altre cop d'inici i va jugar tota la primera part. En el descans, va ser substituït per Adama. I a la banda dreta, va tornar a ser un dels millors de l'equip, o el millor. Com a mínim, el més decisiu dels primers 45 minuts i gairebé l'únic que va crear perill. I ho va fer sense els que van ser els seus aliats en atac contra el Madrid i els que ho han de ser per formar un trident ofensiu temible: Leo Messi i Neymar Junior. Partint des de la banda, però amb molta mobilitat, els seus companys a dalt van ser Munir, al centre, i Pedro, a l'esquerra.

Ben marcat a l'inici per la defensa blanc-i-blava, Luis Suárez no va trigar, però, a intentar buscar els espais necessaris per fer mal i, a poc a poc, els va anar trobant. De fet, quan encara no havien passat ni deu minuts, va estar a punt d'obrir la llauna amb una bona rematada de cap a l'interior de l'àrea, després d'una millor passada de Sergi Roberto, que va desviar Pau López amb una meritòria estirada. Li faltava acabar d'afinar-se i ho va fer poc després. Quan es complia el primer quart d'hora, va rebre la pilota un altre cop a l'interior de l'àrea i aquesta vegada, va superar la sortida del porter periquito amb un barret màgic que es va convertir en una més que perfecta assistència per a Gerard Piqué, que amb el cap, només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa per obrir així la llauna. En la mitja hora restant, va buscar continuar apareixent a l'àrea rival, però la insistència dels de Luis Enrique va minvar força i va tenir poques possibilitats més d'apropar-se a marcar el que hauria estat el seu primer gol com a blaugrana, deixant de banda aquells dels amistosos que va disputar amb jugadors del filial.

Retrobament a casa

Si el tècnic asturià ho considera oportú, Luis Suárez jugarà el seu tercer partit en vuit dies, dissabte contra el Celta. Representaria també el seu retrobament, aquest cop en partit oficial, amb l'afició blaugrana. D'aquell mínim tast en el Gamper han passat ja més de dos mesos.

PRIMER AVÍS

En el minut 8, el punta uruguaià va vorejar el gol amb una rematada de cap

MONOPOLI DEL PERILL

Molt actiu, va ser l'únic blaugrana que va fer mal a l'àrea en tota la primera part

DISSABTE, MÉS

A casa, contra el Celta, es retrobarà amb l'afició després de més de dos mesos
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)