Més futbol

Sis partits després, un golàs

Arbilla. El defensa blanc-i-blau, que no jugava ni un minut des de mitjan setembre, va reaparèixer amb l'Espanyol i va marcar un gran gol amb un xut de falta que va suposar l'1-1

Feia setmanes que Anaitz Arbilla no es vestia de curt. El defensa navarrès va començar la temporada com a titular en l'equip de Sergio González però una expulsió en el primer partit i les seves fluixes actuacions el van relegar a la banqueta. El lateral havia acumulat sis partits sense jugar ni un minut i, de fet, en dues jornades consecutives no va entrar ni en la convocatòria de l'Espanyol. Ahir, però, el tècnic de l'Hospitalet de Llobregat li va tornar a donar una oportunitat i Arbilla va sortir de titular. Ocupant la banda dreta de la defensa blanc-i-blava, va mirar d'aprofitar la nova ocasió de convèncer Sergio i la seva afició.

Ho va intentar des de l'inici i en la segona part va fer l'acció més destacada de la seva curta carrera a l'Espanyol: el gol. A l'inici de la segona part, Anaitz Arbilla va xutar una falta de manera impecable i va fer entrar la pilota per la creueta de la porteria de Jordi Masip, que no va poder fer absolutament res per evitar la diana. Era l'1-1, que obligava a anar als penals. El porter blaugrana, en canvi, sí que va estar encertat en la tanda de penals quan Arbilla va xutar el segon penal de l'Espanyol de Sergio.