Més futbol

Agné obre una etapa més enllà de les banquetes

El mètode. Acompanyat de Toni Masferrer i de Rodri, crea una empresa de serveis futbolístics per divulgar el mètode que han anat creant

La Casa de Cultura de l'Ajuntament de Girona serà el marc aquest vespre de la presentació de la nova iniciativa que dirigeix Raül Agné acompanyat de Rodri i Toni Masferrer. L'exentrenador del Girona, el Recreativo o el Cadis ha engegat l'empresa Foot Toc, dedicada als serveis futbolístics: “És una iniciativa orientada tant als clubs, com als futbolistes amateurs o professionals i també al futbol de base. Estem oberts a fer que tothom qui ho vulgui conegui la nostra proposta”, va explicar Agné. La nova empresa de serveis futbolístics sorgeix després de molts anys de reflexió i experiència en el món del futbol, i després d'haver anat creant un mètode d'aprenentatge i millora del joc particular: “Tenim força experiència com a entrenadors, i observant les necessitats dels clubs hem cregut que el nostre mètode pot ser molt útil. Creiem que és innovador i que pot servir tant a jugadors com a entitats relacionades amb el futbol”, remarca Agné, que sobretot posa molt èmfasi en la voluntat de ser divulgadors: “Volem explicar la nostra manera de treballar, un fet que en el futbol no sol passar, se solen amagar les coses i les idees.”

El punt de partida

En la presentació d'aquesta tarda, els emprenedors de l'empresa aportaran més detalls sobre aquesta nova iniciativa i també sobre quines seran les línies generals del seu mètode de treball. La intenció és començar a ajudar entrenadors, clubs o tothom qui ho vulgui i, de mica en mica, anar creixent: “Tenim moltes coses al cap però també tenim clar per quines hem de començar. No diem a ningú com ha de jugar sinó que enfoquem el futbolista cap a un aprenentatge molt ràpid.” Amb aquesta iniciativa, Agné no deixa les banquetes sinó que treballarà en àrees que siguin compatibles amb la seva tasca d'entrenador.

El projecte és a les beceroles però la voluntat és, a llarg termini, crear una acadèmia de futbolistes que creixin amb el mètode que proposen Agné, Rodri i Masferrer.

PRESENTACIÓ

El projecte es presenta avui a les vuit del vespre a la Casa de Cultura de Girona
“Volem explicar la nostra manera de treballar a tothom a qui li pugui interessar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)