Més futbol

La federació arriba a un acord amb l'AFA

Selecció. La FCF va tancar un pacte econòmic per liquidar el deute que tenia pel Catalunya- Argentina del 2009 i no hi va haver judici

La FCF i l'Associació del Futbol Argentí (AFA) van arribar a un acord extrajudicial per liquidar el deute que l'ens català havia contret pel partit contra l'albiceleste del Nadal del 2009. Ahir estava programat el judici entre les dues parts per aquest cas, però finalment es va arribar a un pacte que el va evitar, i l'afer va quedar tancat. El matx d'aquell any va costar un milió d'euros, però encarà se n'havien d'abonar 300.000 que la federació catalana no considerava que hagués de pagar, ja que creia que s'havien d'incloure unes clàusules de penalització per les baixes de Messi i Agüero, que no van jugar per unes suposades lesions, i per l'absència de Maradona a la banqueta, ja que va rebre una sanció per unes polèmiques declaracions. Al final, però, la FCF i l'AFA van arribar a un acord econòmic intermedi i el desenllaç d'aquest cas no l'ha hagut de decidir el jutge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)