3a divisió FEF

Un ‘hat-trick' de Pedro García derrota el Vilassar

Resolutiu. L'oportú davanter deixa el seu equip a la zona tranquil·la de la classificació

VILASSAR1


MUNTANYESA3


MUNTANYESA: Tato Burgada, Ferran, Dowi, Borges, Aleix Dalmau, Rubén Giménez, Toni Pérez, Escabrós, Raúl Rodríguez (Sergio Navarro, 80'), Pedro Garcia (Alabau, 72') i Joshua (Adri Grau, 61').

VILASSAR: Miguel Ramos, Cavazos, José Garcia, Peque, Josue, Eric, Guillem Creus (Borrell, 67'), Roberto Morales (Lladó, 46'), Fontanella, Mendo i Guillem (Galeano, 46').

GOLS: 1-0 (21') Pedro García. 2-0 (27') Pedro García. 2-1 (57') José García. 3-1 (63') Pedro García.

ÀRBITRE: Ventoso Noal. T.G.: Als locals Joshua, Aleix Dalmau i Rubén Giménez; als visitants Fontanella i Josue. T.V.: Al central visitant Peke per doble amonestació (87').

COMENTARI: Pocs patiments per a la Muntanyesa després d'encadenar dues victòries seguides. L'última, contra el cuer –ho és cada vegada més–, en què Pedro García va brillar per sobre de tothom amb un trio de gols. El davanter va desencallar el partit en el moment oportú amb un doblet, aprofitant una errada defensiva del conjunt maresmenc –ja en són massa– i una centrada d'Aleix i va deixar el partit encarrilat en només sis minuts. Al segon temps, però, José García va estar atent a un rebuig en una falta de Tato Burgada per posar cert nerviosisme a la parròquia de Nou Barris. Però aquesta intranquil·litat va quedar solucionada pel protagonista del dia, que va fer la tercera diana del matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)