L'Ascó, aturat pel Terrassa

Ja no és líder. L'equip de la Ribera d'Ebre, que va marcar primer i va encaixar l'empat poc després, cedeix el primer lloc a la Pobla

TERRASSA1

ASCÓ1

Sisè empat en sis partits entra l'Ascó i el Terrassa. El d'ahir va servir, sobretot, perquè l'equip de la Ribera d'Ebre perdés la primera posició en benefici de la Pobla de Mafumet.

La primera mitja hora de partit va tenir l'Ascó com a dominador, per bé que amb poques accions ofensives destacades. Va ser a partir d'un xut del visitant Jaime en el minut 29 que el joc es va animar. Eizaguirre va topar amb una bona intervenció d'Ortega abans que Taranilla fes el primer gol del partit en una pilota pentinada per Eizaguirre. El Terrassa va reaccionar i, després d'un gol anul·lat a Maldonado, Merchan va sorprendre Sergi Fuertes amb un gran xut de lluny que va posar fi a la ratxa d'imbatibilitat dels asconencs, que queda en 556 minuts. Abans del descans i en la segona meitat les millors ocasions van ser dels locals, però els minuts van passar marcats, sobretot, pel respecte i per la por de perdre.

ASCÓ: Sergi Fuertes, Socias, Munta (Argilaga, 75'), Edu Vives, Jose Ramon, Artur Gòdia, Del Moral, Cristino (Gerard Roigé, 65'), Eizaguirre, Taranilla i Genís (Roca 62'). TERRASSA: Ortega, Guillem, Pere Segarra (Marimon, 58'), Sergi Pérez (Jou, 68'), Montero, Jaime, Isaac Maldonado (Àngel de la Torre, 56'), Merchan, Gallego, Juli i Diego. GOLS: 1-0 (33') Taranilla. 1-1 (37') Merchan. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: Als locals Munta, Socias, Cristino i Edu Vives, i als visitants Merchan, Pere Segarra i Marimon.