Territorial

Clàssics que no fallen

Torneig Vila de Peralada. El Barça i el Madrid s'enfrontaran en la final del torneig (12.15 h) després de derrotar en les semifinals el Vila-real (7-1) i l'Sporting de Gijón (3-0), respectivament

La segona jornada del Torneig Vila de Peralada va deixar definida la gran final. Els equips del Barça i el Madrid es veuran les cares en un clàssic de la categoria aleví. Els dos màxims favorits per al títol, any rere any, s'enfrontaran en la final que es disputarà al municipal de Peralada (a les 12.30 h). El conjunt blaugrana lluitarà contra els madrilenys per revalidar el títol que va aconseguir en la passada edició –llavors, els culers van vèncer el Vila-real–. De fet, el Barça ha guanyat set de les deu edicions que s'han disputat fins avui del Torneig Vila de Peralada. L'equip català va superar el Vila-real en les semifinals amb una golejada d'escàndol (7-1), i el Madrid va guanyar un Sporting de Gijón que va plantar cara però li va mancar efectivitat (3-0).

Pel que fa als equips gironins que participen en el torneig, el Llançà es va endur el duel contra el Peralada en la tanda de penals (4-3), després que l'enfrontament acabés amb empat sense gols, i disputarà, a les 10 h, l'encreuament per determinar el cinquè i el sisè classificat. El Peralada encetarà a les 9 h l'última jornada en un duel contra l'Avilés per evitar ser l'últim equip classificat.

En el partit previ a la final, a les 11 h, el Vila-real se les haurà amb l'Sporting per determinar quin dels dos serà el quart o el cinquè classificat. El clàssic tancarà l'onzena edició del torneig, tota una tradició en la Setmana Santa a l'Alt Empordà. L'afluència de públic i el bon futbol solen ajudar al fet que cada edició sigui un èxit.