Territorial

DAVID GALLEGO

ENTRENADOR DE L'ESPANYOL JUVENIL

“El que importa és competir, més enllà del resultat”

El seu equip comença avui la copa de Campions. El repte de guanyar-la és tan gran com la motivació que deu tenir l'equip...
La motivació és com la de la resta
d'equips que arriben a aquesta competició perquè és molt bonica. Són tots els campions de la divisió d'honor juvenil més el millor segon, que és el Madrid i va fer més punts que nosaltres. Particularment, l'equip ha fet una molt bona temporada, hem estat molt regulars i hem crescut respecte a l'any passat. La copa de Campions és un gran al·licient tot i que el més important és competir, més enllà del resultat.
Com es gestiona aquesta voluntat de guanyar amb l'objectiu formatiu que,
‘a priori', té el seu equip?
Hem de mirar d'aplicar la nostra proposta en el torneig. Hem competit en tots els partits que hem jugat aquest curs, i això ho hem de transmetre contra Las Palmas. A partir d'aquí no servirà de res si guanyem i al cap de tres anys no hi ha cap jugador d'aquest equip a primera. Per tant, l'objectiu és que competeixin i si a sobre s'aconsegueix el resultat, millor. Serà una gran experiència.
Han estat l'equip de la categoria que ha avantatjat de més punts el segon. Són favorits?
El nivell és tan alt que decidiran els petits detalls. El potencial no es mesurarà per la victòria o la derrota, guanyarà qui estigui millor i punt.
Pot penalitzar el fet de guanyar la lliga tres jornades abans del final? L'equip té menys tensió?
Romanços. Després de guanyar-la hem competit i ens hem entrenat perfectament. Estem a un nivell òptim i la falta de tensió no serà excusa si perdem. Prefereixo guanyar la lliga amb antelació.
És complicat jugar contra rivals dels quals tenen poca informació?
Relativament. És una setmana més per a nosaltres. Ho hem de fer, dins del model de joc, al millor que puguem per guanyar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)