Territorial

Sensacions oposades

1a catalana. La Jonquera vol fer un pas gairebé definitiu per a la salvació contra un Banyoles que ja ha baixat però que vol competir

La Jonquera i el Banyoles disputaran aquest vespre (21 h) l'enfrontament que es va haver de suspendre per culpa de l'aiguat que va caure a l'Alt Empordà el 26 d'abril. En el duel, la Jonquera serà el conjunt que més hi tindrà en joc, ja que una victòria dels de Xavi Agustí els deixaria molt a prop de la permanència quan encara falten quatre jornades per al final. En cas de victòria dels de la Jonquera, la catorzena posició que marca el perill quedaria a set punts quan només en queden 12 en joc. El descens directe també s'allunyaria a nou punts, i en el duel de diumenge la Jonquera podria lligar la salvació. Aquest és el segon partit dels quatre que els verd-i-blancs disputaran al seu terreny de joc. El calendari es complicarà una mica en les pròximes setmanes ja que la Jonquera haurà de jugar contra el Júpiter i el Manresa, dos dels clubs que lluiten per pujar a tercera divisió.

Amb el cap ben alt

El Banyoles ja ha perdut la categoria, però en els últims partits en la primera catalana els d'Àxel Vizuete tenen un objectiu ben clar: competir al màxim i intentar evitar l'última posició, que ocupa el Montcada amb cinc punts menys que els del Pla de l'Estany.

En la primera volta el Banyoles va guanyar la Jonquera per la mínima amb un gol de Tià en el minut 57 de partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)