Territorial

La Jonquera respira

1a catalana. Els de l'Alt Empordà van guanyar un Banyoles combatiu (1-0) i fan un pas gairebé definitiu cap a la permanència en la categoria

banyoles0


la jonquera1


La Jonquera va sumar tres punts vitals per allunyar-se de la catorzena posició de la taula, és a dir, del descens a segona catalana –els de l'Alt Empordà tenen un avantatge de set punts respecte al Molletenc quan hi ha només dotze punts en joc.

Els jugadors dirigits per Xavi Agustí es van desfer d'un Banyoles combatiu i que ja ha baixat de categoria, que va intentar defensar el resultat inicial i, en la primera meitat, va tenir en els pals els millors aliats. Pol Compte i Albert Bassols van estavellar dues pilotes al pal de la porteria defensada per Gallego, que va evitar que els locals s'avancessin. Ja en la segona meitat, la Jonquera va tornar a portar el pes del partit i va disposar de les millors arribades. En la primera que va tenir clara el conjunt jonquerenc, Pol Compte va superar Gallego per establir l'1-0, una explosió d'alegria entre els assistents al matx, que, tot i que van veure com els del Pla de l'Estany es quedaven amb deu homes, van acabar demanant l'hora.

LA JONQUERA: José García, Marc Fageda, Edile, Dani, Jesús Jiménez, Robert Negre, Toni Güell, Albert Bassols (Carlos Gómez, 64'), Pol Compte, Molina (Arjona, 86') i Teixi (Toumani, 85'). BANYOLES: Gallego, Jordi Vila, Pau Teixidor, Ferran Nierga (Musa, 52'), Facu (Gerard Gómez, 76'), Massó, Èric Gispert (Joel Barceló, 52'), Joel Rama, Marc Guilana, Bayot (Martirià, 76') i Adrià Casanova. GOLS: 1-0 (46') Pol Compte. ÀRBITRE: Miguel Teruel. T.G.: cap. T.V.: per doble amonestació al visitant Joel Rama (74'). PÚBLIC: Uns 100 espectadors a les Forques.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)