El Lloret deixa escapar un punt

1a catalana. Els d'Edu Urdiales van perdre contra un Tecnofutbol que s'hi jugava molt

lloret1

tecnofutbol2

El Lloret ja té la feina feta aquesta temporada i ahir va topar amb un rival que s'hi juga la vida i que necessitava els tres punts per continuar aspirant a la permanència. Aquest fet es va notar a la primera meitat, en què al conjunt selvatà li va faltar intensitat. Els barcelonins van ser clars dominadors fins que Fabià va obrir el marcador en el 33' amb un gol a la mitja volta.

El gol va esperonar el Lloret, que va intensificar el joc en el final del primer temps i l'inici de la segona. Aquesta millora va permetre a Peti aprofitar un error de la defensa local per fer el gol de l'empat des de l'interior de l'àrea al minut 55. El Tecnofutbol, però, va tornar a reaccionar i es va abocar a l'atac davant un Lloret que es va dedicar a defensar. Al final, el conjunt barceloní es va trobar amb el premi del gol quan només faltaven quatre minuts gràcies a una jugada d'estratègia que va acabar amb el gol de Brian, que havia entrat pocs minuts abans.

TECNOFUTBOL: Giancarlo, Serrano, Blanco, Mauro (Brian, 78'), Sebas, Arturo, Lamba, Fabià, Josevi (Evans, 75'), Arnau (Sola, 78') i Lucas. LLORET: Rubén, Endrissa, Poderoso, Pol, Riki, Ivi (Peke, 60'), Bader, Narcís (Agi, 70'), Peti, Aparicio (Ángel, 85') i Lobo (Kutxo, 85'). GOLS: 1-0 (33') Fabià. 1-1 (55') Peti. 2-1 (86') Brian. ÀRBITRE: Sergio Guijarro. T.G.: al local Evans i als visitants Poderoso i Riki. T.V.: Cap.