Territorial

Maneta de l'Escala

1a catalana. Els de Pitu Batlle van passar per sobre del Girona B en la segona meitat i es consoliden com el millor equip gironí de la categoria

girona b0

l'escala5

L'Escala i el Girona B es jugaven l'honor de ser el millor equip gironí de la temporada a primera catalana i els escalencs van posar la cirereta a la seva gran temporada amb una golejada sobre els de Pep Triadú.

El matx va tenir dues part completaments diferents. A la primera meitat l'Escala va tenir la sort de trobar-se amb un gol de Muniesa en el minut 10, perquè després va ser el filial gironí qui va portar el pes del partit i va tenir l'Escala a les cordes tot i no saber materialitzar cap ocasió de què va disposar. En la segona meitat, però, Pitu Batlle va donar entrada a Sile, que juntament amb Jam i Muniesa van fer tornar boja la defensa del Girona B, que no donava l'abast. A més, Sile només va tardar dos minuts a fer el 2-0 (47') que encarrilava el partit. L'Escala cada vegada tenia més el domini del partit i va sentenciar el matx amb dos gols de Jam (68' i 70') contra un equip blanc-i-vermell que a poc a poc es va difuminar i només va crear perill en contraatacs. En el 88', Adrià Serra va fer el 5-0 definitiu quan tot just feia dos minuts que era al camp.

L'ESCALA: Bustins, Lluís Ferrer, Mir, Botxi, Molinas (Gasull, 46'), Carles Jiménez (Sile, 46'), Nani, Jam (Díaz, 72'), Ramírez (Adrià Serra, 86') Muniesa (Feixas, 79') i NIl Pàmies. GIRONA B: Quintana, Robert (Sanding, 63'), Eloi, Adrià, Andreu (Nono, 75') Moma (Manel, 70'), Alexis, Escribano, Soufiane (Salomon, 76'), Serramitja i Pau. GOLS: 1-0 (10') Muniesa. 2-0 (47') Sile. 3-0 (68') Jam. 4-0 (70') Jam. 5-0 (88') Adrià Serra. ÀRBITRE: Vilaró Alarcón. T.G.: al local Botxi i als visitants Adrià, Escribano i Serramitja. PÚBLIC: Uns 300 espectadors.