3a divisió FEF

Arguments en atac per fugir de l'infern

Fase d'ascens a 2a B. El San Fernando, rival de la Pobla, vol tornar a la categoria que va deixar fa un any

El San Fernando CD, rival de la Pobla de Mafumet en la segona eliminatòria de la fase d'ascens a segona B, és un club jove, però ambiciós. Fundat el 2009 de les cendres del CD San Fernando, va comprar una plaça per iniciar la trajectòria en la primera andalusa, en la qual només va jugar una temporada, ja que en el debut va pujar a tercera. Dos anys més tard, va fer el salt a segona B, categoria en la qual el seu antecessor havia militat uns quants anys, i ara l'hereu s'hi volia consolidar. Després d'una gran primera temporada –setè–, la campanya passada no va poder evitar el retorn a tercera, malgrat la bona feina del jove tècnic, Pepe Masegosa, el de l'ascens a segona B i que va ser repescat el curs passat per salvar l'equip, sense sort.

“Serà un anyet a l'infern”, va dir l'estiu passat Masegosa, que va rejovenir l'equip i, a través del joc de combinació i atac, es va marcar l'ascens com a objectiu. I ha completat un gran curs, amb molts gols (88 en 42 partits de lliga, mentre que la Pobla n'ha fet 54 en 38) i equilibri entre els punts a casa i a fora. Tot i això, més acostumat al seu camp, ampli i de gespa natural, el terreny de joc de la Pobla, més petit i de gespa artificial –el visitarà diumenge de la setmana que ve en la tornada–, se li pot entravessar. Ahir, la Pobla es va entrenar al camp del Nàstic, similar al del San Fernando. El futbolista més conegut és l'exjugador del Betis, el Nàstic i l'Sporting, Tati Maldonado, que amb 34 anys viu la recta final de la seva carrera al club de la seva ciutat natal. És, amb quinze gols, un dels sis futbolistes del San Fernando que han superat les nou dianes aquest curs. En la primera eliminatòria, el San Fernando va eliminar de manera clara l'Ontinyent (5-1).

PORTERS
DAVID Rodríguez ZAMORA
José Manuel CAMACHO Ortiz
DEFENSES
GABI Domínguez Quintana ALEjandro GRANADO Rosas MARIO Hernández Tréllez SERGIO IGLESIAS García HÉCTOR Manuel Jiménez Campos JOSÉ MARI Cruz Marín EZEQUIEL Arana de Palacios
MIGCAMPISTES
Jesús GARCÍA Carballat JORGE HERRERO Arias Roberto García CASABELLA DANI MARTÍNEZ Rojo Alberto Macías Albiac “CHAPI” ADRIÁN Rodríguez López Adolfo Jesús CAVILLA del Río Juan Carlos Moreno Rojo “CARLITOS”
DAVANTERS
Fco. José “TATI” MALDONADO Collantes Antonio M. Asencio Rodríguez “ÑOÑO” FELIPE Rodríguez Chacartegui JESÚS Granado Martín
COS TÈCNIC
José Masegosa Sánchez (entrenador) Antonio Jesús Olvera Sevillano (segon) Manuel Robles Peña (entr. porters) Felipe Franco Márquez (Prep.físic)
L'exjugador del Betis i el Nàstic Tati Maldonado tanca la carrera al club de la seva ciutat
Gol repartit
El San Fernando és un equip golejador i compta amb sis futbolistes que han marcat nou gols o més.
La tornada
Acostumat al seu camp ampli i de gespa natural, el terreny de joc de la Pobla li pot anar malament.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)