3a divisió FEF

L'últim campió treu múscul

Solvent. L'Ascó venç en un duel frenètic un dels blocs més ben reforçats, el Vilafranca, que va sucumbir a l'encert d'Asier, Bertomeu i Genís

L'Ascó va començar la defensa del títol amb victòria en un duel en què els verds i el Vilafranca van demostrar que són clars aspirants a disputar la fase d'ascens. Asier, de penal, va posar l'Ascó en avantatge i Triguero, a tocar del descans, va fer l'empat. En el segon temps, Bertomeu i Genís van fer dos gols més per a un Ascó que no es va estalviar patiments.

Després d'un inici amb ocasions per als dos equips, el visitant Maldonado va interceptar amb les mans dins l'àrea un xut de Roigé. Asier no va desaprofitar el penal. Després, el Vilafranca hi va posar una marxa més i va fer patir l'Ascó, amb un gol anul·lat inclòs. Abans del descens, Triguero va empatar, amb la canya a punt en una acció a pilota aturada. En la segona meitat, el local Bertomeu va sortir amb força i, després d'una primera ocasió, va fer el 2-1 amb un xut llunyà. L'Ascó va continuar pressionant i hauria pogut sentenciar, però no ho acabava de fer i el Vilafranca va tenir ocasions per empatar en el tram final, abans del penal, que va suposar l'expulsió del porter visitant i la sentència del partit.

ASCÓ: Fuertes, Edu Vives, Argilaga, Socias, Jose Ramon, Gòdia, Gerard Roigé (Massana, 61'), Cristino, Asier (Joel Coch, 78'), Virgili i Bertomeu (Genís, 68'). VILAFRANCA: Miguel Ramos, Fermi (Kilian, 89'), Guti (Aitor Casas, 68'), Fonta, Joan Castillo, Medina, Maldonado (Gestí, 68'), Oribe, Moreno, Mechán i Santi Triguero. GOLS: 1-0 (23') Asier, de penal. 1-1 (43') Triguero. 2-1 (55') Bertomeu. 3-1 (87') Genís, de penal. ÀRBITRE: Bertomeu Garcia. T.G.: als locals Argilaga, José Ramón i Genís; i els visitants Maldonado, Moreno, Merchán, Oribe i Fermi. T.V.: directa al porter visitant Miguel Ramos (86').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)