3a divisió FEF

Mitja jornada avançada

3a divisió. Aquesta tarda es disputen la meitat dels enfrontaments del grup català, i destaca la visita de l'Ascó al camp del Figueres

La meitat dels partits de la segona jornada a tercera divisió, tal com va passar set dies enrere, es disputaran aquesta tarda. Per obrir foc, al municipal de Vilafranca es disputarà a les sis el duel entre els penedesencs i el Morell. Els dos conjunts volen refer-se de la derrota de la primera jornada, sobretot el filial del Reus, que en el debut a tercera va encaixar una maneta. Una hora després, el Gavà rebrà la visita del Cerdanyola. Els blaugrana miraran de sumar els primers punts, després que en la primera jornada el duel contra la Muntanyesa quedés suspès a la mitja part amb 1-1 en el marcador, mentre que els vallesans buscaran la primera victòria. El mateix objectiu hi haurà en el Santfeliuenc-Rubí, ja que cap dels dos conjunts va començar la lliga guanyant. El Granollers, per la seva banda, va estrenar-se amb una victòria i avui mirarà de donar-hi continuïtat amb un altre triomf contra el Manlleu.

Duel de candidats a Vilatenim

Dos dels equips favorits per acabar la temporada entre els quatre primers, el Figueres i l'Ascó, es veuran les cares aquest vespre a Vilatenim. Els dos conjunts arriben a la cita amb perspectives diferents. Els de l'Alt Empordà afronten la segona jornada amb ganes d'aconseguir els tres primers punts després d'empatar en l'estrena al camp del Cerdanyola, mentre que els de la Ribera d'Ebre volen allargar les sensacions positives amb què van començar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)