Més futbol

Duel pel premi gros

Copa. El Reus i el Lleida es disputaran l'accés als setzens, on els espera un equip de primera. El Nàstic i el Llagostera tenen sortides difícils

El Reus i el Lleida, els dos catalans de segona B supervivents en la competició, s'enfrontaran a l'estadi roig-i-negre en la tercera eliminatòria de la copa, l'última a partit únic. Així, el guanyador del duel serà present en el sorteig dels setzens de final del 14 d'octubre, una de les cites anuals desitjades per tots els equips de segona B. Els sis supervivents de la categoria de bronze quedaran emparellats amb un dels equips que aquesta temporada disputen competicions europees, és a dir, el Barça, el Real Madrid, l'Atlético, el València, el Sevilla, l'Athletic i el Vila-real. El Reus i el Lleida, rivals directes teòrics en la lluita per disputar la fase d'ascens, ja es van enfrontar a l'agost en la copa Catalunya, amb victòria dels reusencs (2-1), i ho tornaran a fer en la lliga quatre dies després del duel de copa, al Camp d'Esports. El tècnic del Reus, Natxo González, hauria preferit qualsevol equip d'un altre grup de segona B, mentre que el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, recorda que són dos rivals que es coneixen a la perfecció.

A Almeria i Saragossa

Els catalans de segona A supervivents se la jugaran en dos camps difícils, el Nàstic a Almeria i el Llagostera a Saragossa. Si es classifiquen per als setzens s'enfrontaran a un rival de primera que no juga competicions europees o a l'equip d'Europa League, Athletic o Vila-real, que no hagi quedat emparellat amb els de segona B.

LES REACCIONS

2a B i 3a:
UD Logroñés - Múrcia
Linense - Ebro
Barakaldo - Huracán
Villanovense - Racing de Ferrol
Reus - Lleida
Cadis - Laredo
2a A:
Ponferradina - Lugo
Almeria - Nàstic
Leganés - Alavés
Saragossa - Llagostera
Oviedo - Mirandés * L'Osca, exempt
Estic content perquè ha tocat a casa, però si hagués pogut escollir rival no seria el Lleida
Natxo González
ENTRENADOR DEL REUS
Serà un partit igualat entre dos equips que ens coneixem molt. Som molt ambiciosos
Jordi Esteve
DIRECTOR ESPORTIU DEL LLEIDA
No serà fàcil, però prefereixo no perdre energies de moment en un partit que és d'aquí a un mes
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
Sabem que serà complicat, el Saragossa és un gran equip i té un bon fons d'armari
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)