2a divisió A

La falta de gol passa factura

Palamós. Els de Joan Mármol continuen molt desencertats ofensivament, cauen al camp de l'Ascó i tornen a caure en descens. Els palamosins encara no han guanyat cap partit aquest curs

palamós 0


ASCó 2


El Palamós no aixeca el cap. El conjunt dirigit per Joan Mármol va caure ahir al camp de l'Ascó i continua sense sumar cap victòria aquesta temporada (tres empats i dues derrotes). Els palamosins van tenir immillorables ocasions per marcar, però van continuar molt desencertats de cara a porteria i van tornar cap a casa de buit. La derrota, combinada amb la resta de resultats de la jornada, fa caure novament el Palamós en zona de descens.

El partit va començar sense gaires ocasions, fins que Moha va estar a punt d'avançar els visitants amb un llançament de corner que va sortir fregant el pal (17'). Poc després, Bayona va salvar el Palamós aturant un gol cantat d'Asier, que va rematar a boca de canó (31'), cosa que va iniciar un setge constant dels locals a l'àrea palamosina. Finalment, el resultat no va variar i es va arribar al descans amb empat a zero.

Perdonen

Després de la represa, el Palamós va començar molt endollat, amb dues ocasions molt clares. Primer Roger Matamala va rematar, tot sol, al cos del porter (53'), un minut abans que Agi enviés la pilota al pal en un xut creuat. I del possible 0-1 es va passar al 1-0 quan Llopis, que no feia ni un minut que havia sortit al camp, va avançar l'Ascó en la primera pilota que va tocar (56').

Després del gol, Joan Mármol va posar tota l'artilleria que tenia a la banqueta per mirar d'empatar el partit, però el Palamós va continuar igual de desencertat en els últims metres i va tornar a fallar una ocasió clamorosa, una de Marc Medina tot sol davant del porter (62'). Tot al contrari que l'Ascó, que en la següent ocasió que va tenir va matar el partit amb el 2-0 marcat per Virgili (75'), sempre una assegurança de gol. A partir d'aquí el Palamós es va enfonsar i el partit va acabar sense més canvis en el marcador.

“El fet de no marcar ens condiciona molt, la pilota no vol entrar. Hem fet un partidàs i no hem obtingut cap premi. No ens hem de tornar bojos, hem sortit de situacions pitjors. Necessitem tranquil·litat”, va dir el tècnic palamosí, Joan Mármol.

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives (Bertomeu, 71'), De Nova, Socias, Joel Coch; Artur Gòdia (Munta, 78'), Genís (Llopis, 55'), Massana, Asier; Albert Virgili i Gerard Roigé. PALAMÓS: Bayona, Hererra, Cano, Pastor, Subi (David Torres, 64'); Agi, Jordi Matamala, Barrera (Marçal Lladó, 70') Moha (Marc Medina, 57'); Roger Matamala i Coro. GOLS: 1-0 (56') Llopis. 2-0 (74') Albert Virgili. ÀRBITRE: Congost Larrossa. T.G.: Als locals Massana, Gerard Roigé i Artur Gòdia; i als visitants Ignasi Pastor, Marçal Lladó i Coro. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 400 espectadors.

ELS VESTIDORS

El fet de no marcar gols ens condiciona molt, la pilota no vol entrar. Hem fet un partidàs i tot i així no hem obtingut cap premi
No ens hem de tornar bojos, hem sortit de situacions pitjors. Necessitem tranquil·litat
Joan Mármol
entrenador del palamós

Tercer partit sense veure porteria

El principal handicap del Palamós en aquest inici de curs està sent la falta de gol. I és que el conjunt dirigit per Joan Mármol ja acumula tres partits sense veure porteria (en els dos empats a zero contra el Sant Andreu i el Cerdanyola i en la derrota d'ahir al camp de l'Ascó), un problema que els palamosins hauran de millorar en les properes jornades si no volen enfonsar-se en la taula. La primera oportunitat serà diumenge vinent contra el Vilafranca (a les 17 h a Palamós).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)