L'Ascó fa la feina aviat, derrota el Terrassa i ja és quart

Primer temps mogut. El local Víctor Bertomeu va fer el 3-1 definitiu en el minut 34

TERRASSA 1 ASCÓ 3

ASCÓ: Sergio López, Edu Vives, Argilaga, De Nova (Socías, 58'), Joel Coch, Artur Gòdia, Genís (Munta, 46'), Massana, Asier, Virgili i Bertomeu (Gerard Roigé, 78'). TERRASSA: Pau, Chele, Uri Serra (Samu, 64'), Eric (Montero, 64'), Javi González, Miki Martínez, Àngel de la Torre (Òscar, 52'), Güell, Marc Vilajosana, Boniquet i Aaron Bueno. GOLS: 1-0 (15') Virgili. 1-1 (25') Vilajosana. 2-1 (29') Massana. 3-1 (34') Bertomeu. ÀRBITRE: López Carballo. T.G.: Al local Artur Gòdia, i als visitants Eric, Uri Serra, Javi Gonzalez i Chele. T.V.: Dues grogues al local Argilaga (78'). COMENTARI: L'Ascó va sumar la cinquena victòria i entra, després de dos mesos, en plaça de fase d'ascens. Els gols de Virgili, Massana i Bertomeu en el primer temps van fer inútil el del terrassenc Vilajosana i van donar els tres punts a l'Ascó, que per conservar-los en la segona meitat va haver d'intensificar la feina defensiva. Els quatre gols van arribar en poc més de mitja hora. Els locals van tenir ocasions de seguida i Virgili, a centrada de Bertomeu, va fer el primer gol. Els visitants van empatar en la primera arribada clara, però l'Ascó no va trigar a tornar-se a avançar, gràcies a Massana, i a fer el tercer, obra de Bertomeu. En la segona part, el Terrassa va portar el pes del joc, però no va poder marcar ni en els últims minuts contra deu jugadors.