Barça B

Ni guanyen ni diverteixen

2a divisió B. Amb una mitjana de gairebé un gol cada dues jornades, el filial blaugrana passa una forta sequera golejadora que l'ha condemnat a posicions de descens directe a tercera

El tòpic, normalment cert, dels equips filials atrevits en atac i despistats en defensa no es compleix en absolut en un Barça B que ni guanya, ni diverteix, ni sembla que faci evolucionar els seus futbolistes. El blaugrana és el segon filial que menys gols marca (8) en la divisió de bronze, només superat per l'Almeria (7), del grup quart. “És evident que tenim un problema a dalt; ens costa definir i prendre la decisió correcta en l'última passada”, va explicar Gerard López en la roda de premsa posterior al partit de diumenge contra el Badalona, després que l'equip sumés la tercera derrota consecutiva (0-1).

Després d'un inici de campionat complicat, el conjunt de Gerard López va decidir basar el seu joc en la solidesa defensiva i els partits amb pocs gols per intentar sortir de la part baixa. Una tàctica que, en un principi, va servir per sumar tres victòries per la mínima contra l'Olot, l'Alcoià i el Lleida, però que quan la fortuna no ha somrigut, també ha portat derrotes inesperades com la de fa dues setmanes al Mini contra un Llosetí que encara no coneixia el triomf en la categoria.

I la derrota contra el Badalona ja va ser la gota que va fer vessar el got. Amb només tres gols en les darreres vuit jornades, l'equip ha tornat a la zona de descens, és un dels conjunts menys realitzadors del grup i només en els partits del Badalona s'hi veuen menys gols que en els enfrontaments en què juga el Barça B. “És una situació difícil, la pitjor d'aquesta temporada”, va dir López, que tot i això encara conserva l'esperança: “Estic animat i amb la sensació que això canviarà algun dia.” Per aconseguir-ho, però, l'equip hauria d'afinar la punteria perquè sense marcar és impossible guanyar.

LA DADA

3
dianes
ha anotat el filial en les darreres vuit jornades; i només vuit en tot el campionat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)