3a divisió FEF

L'Ascó resisteix però li falta el gol

Copa Federació. El conjunt verd continua viu en l'eliminatòria després d'aguantar les escomeses del rival durant la primera hora de partit. Al final, va dominar però no va concretar

El tercer català que quedava per jugar els setzens definal de copa federació (abans ho han fet el Badalona i el Sabadell) continua viu en la competició després de jugar l'anada a domicili. El gol de Lucho deixa oberta una eliminatòria que va començar amb ampli domini del conjunt aragonès i que va acabar amb l'Ascó tenint més opcions. El gol dels verds hagués estat ideal pel valor doble de les dianes a domicili però no va arribar. Lucho no va perdonar en la segona ocasió que va tenir –en la primera Sergi va salvar el mà a mà– i va encetar el marcador creuant una pilota morta dins l'àrea. L'avantatge en el marcador va donar energia al conjunt local a perllongar el seu domini fins ben entrada la segona meitat. En aquest punt va emergir el conjunt de Miguel Rubio, que en el primer temps ja va tenir una pilotada al pal, amb domini territorial i de possessió . Tot i això no van espantar gaire al porter local Pedro.

SARIÑENA 1 ASCÓ 0

SARIÑENA: Pedro, Crespo, Asín, Larios, Beltrán, Ibra, Charli (Villellas 81'), Matute (Badú 70'), Cano, Lucho (Casas 86') i Daílos. ASCÓ: Sergi, Edu Vives, Argilaga, de Nova, Jose Ramon, Artur Gòdia, Gerard Roigé (Alexis 85'), Massana, Virgili, Iván (Pau Ripoll 73') i Munta (Llopis 22'). GOLS: 1-0 (9') Lucho. ÀRBITRE: Gómez Mur. Als locals Crespo, Larios i Badu; al visitant Munta. PÚBLIC: 230 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)