Nàstic

Un dia a les curses

Nàstic. La plantilla es destensa amb carreres de karts abans de visitar demà l'exigent camp de l'Alcorcón, l'equip menys golejat com a local i que va guanyar els grana en la primera volta

Al Nàstic l'espera demà un dels molts partits exigents que li queden en una temporada en què ha passat de sumar punts per la permanència a lluitar per l'ascens. Els grana visitaran l'Alcorcón, que només té dos punts menys i que és l'equip menys golejat a casa (7). Per destensar l'equip, Vicente Moreno es va endur ahir els jugadors a fer curses amb karts al Tarraco Karting de Tarragona. Es tractava de desconnectar i fer pinya abans d'un partit en què la concentració i la intensitat seran clau. “És un camp especial. Tot i que no és petit, quan hi jugues tens la sensació que tot està molt proper i que no hi ha espais”, afirma el tècnic valencià. El Nàstic té present el partit de la primer volta, en què els madrilenys es van imposar (0-2). Tot i això, no creu que el partit sigui similar, ja que els dos equips canvien en funció de si juguen a casa o a fora. El Nàstic farà demà al matí l'últim entrenament i després Vicente Moreno donarà la llista de convocats –no hi haurà els lesionats Àlex López i Valentín– i l'equip es desplaçarà a Alcorcón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)