L'Ascó rasca un empat al líder

Amb ofici. Els riberencs sorprenen el Prat amb un partit força intens en defensa i s'allunyen a poc a poc del descens

L'Ascó, vigent campió de la categoria, va aconseguir un meritori empat com a local contra el Prat, l'actual líder, que veu reduït a vuit punts l'avantatge amb el Vilafranca, segon classificat. El conjunt local continua amb la seva remuntada i s'allunya a poc a poc del descens després d'encadenar 359 minuts sense encaixar un gol en contra. La primera meitat va estar ben igualada i la intensitat es va imposar al joc col·lectiu d'ambdós equips, deixant escasses ocasions per a les estadístiques dels primers 45 minuts. Després del pas per vestidors, el partit es va anar animant a poc a poc i tant l'Ascó com el Prat van gaudir d'oportunitats clares per trencar el 0-0 del marcador. L'ocasió més clara va ser una rematada al pal del visitant Sascha a les acaballes del partit, però, finalment, el resultat inicial no es va moure i ambdós equips van sumar un punt que els acosta als seus objectius.

PRAT0
ASCÓ0

ASCÓ: Manolo, Edu Vives, De Nova (Pau Ripoll, 80'), Joel Coch, Socias, Artur Godia, Adrià Gallego, Cristino (Munta, 56'), Argilaga, Guiu i Gerard Roigé. PRAT: Toni, Albarrán, Aitor Lario, Ricarte, Fede, Putxi, Ignacio, Jaime (Sasha, 60'), Jordi (Ion, 60'), Javi Lara i Nacho (Collado, 77'). ÀRBITRE: García Fuster. T.G.: Als locals Munta, Joel Coch, Edu Vives, i al visitant Ion. PÚBLIC: Uns 250 espectadors.