Nàstic

L'oportunitat de fer-se fort

Nàstic. Els grana afronten quatre setmanes clau, amb tres partits al Nou Estadi i l'altre al camp del cuer, abans de l'exigent últim tram

Al Nàstic l'esperen uns últims mesos de campionat apassionants. Situat de ple en la lluita per l'ascens a primera divisió, l'equip grana haurà de jugar contra tots els rivals directes, majoritàriament al Nou Estadi. Però abans que el calendari es torni veritablement exigent, el Nàstic afronta ara quatre setmanes teòricament més còmodes, amb tres partits al Nou Estadi i l'altre al terreny de joc del cuer, l'Athletic B. Serà un mes clau per aconseguir una bona suma de punts que li permetin consolidar-se entre els millors i afrontar ben situat i reforçat moralment la recta final de la lliga.

“Les setmanes que vénen són fonamentals per posicionar-nos. És l'hora de la veritat”, deia abans-d'ahir el davanter Aníbal Zurdo, que avisa que el fet que tres dels quatre propers rivals estiguin a la zona baixa no fa els partits més fàcils, ni de bon tros: “Ara és el moment en què quan jugues contra els de baix també és difícil, perquè s'hi juguen la permanència. D'aquí fins al final és molt complicat sumar de tres en tres, perquè tothom s'hi juga molt.” Aníbal es refereix, sobretot, a la Ponferradina, rival dels grana diumenge a la tarda al Nou Estadi i que ocupa la setzena posició, amb quatre punts més que el primer equip que ara mateix baixaria, l'Almeria.

Després d'enfrontar-se amb l'equip del Bierzo, el Nàstic visita el cuer, l'Athletic B. Els bascos tenen la permanència difícil –estan a nou punts de les places de salvació–, però no es rendeixen, tal com han demostrat les victòries de les últimes setmanes contra el Mallorca i la Ponferradina. Després de jugar al nou San Mamés, el Nàstic té dos partits consecutius al Nou Estadi, contra el Numància, quinzè, i el Còrdova, quart.

ELS QUATRE DUELS

El Nàstic rep la Ponferradina, visita l'Athletic B i juga al Nou Estadi amb el Numància i el Còrdova
Les setmanes que vénen ara són fonamentals per posicionar-nos. És l'hora de la veritat
Aníbal Zurdo
davanter del nàstic

Consolidar el salt a la graderia

La directiva i la plantilla grana han demanat sovint una major presència d'aficionats al Nou Estadi. S'ha superat la barrera dels 6.000 espectadors poques vegades, bàsicament en el duel esperadíssim contra el Llagostera, en la visita del Saragossa –amb important presència d'aficionats aragonesos– i en l'últim partit a casa, contra el Valladolid. Aquell dia es van aplegar al Nou Estadi 6.900 espectadors, i s'espera que sigui el punt d'inflexió i que ja no s'abandoni la tendència a l'alça. Gairebé tots els candidats a lluitar per l'ascens han de visitar Tarragona, on el Nàstic jugarà vuit dels catorze partits que falten.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)