3a divisió FEF

Una qüestió d'inèrcies

L'Europa, sense aturador. Els graciencs s'imposen a un bon Ascó amb els gols de Padilla i Lozano en el tram final i continuen apropant-se a la zona d'ascens, que ara és a nomes un punt

L'Europa va sumar, ahir, una nova victòria amb dos gols en el tram final contra un Ascó combatiu i continua apropant-se cada dia més a la zona de play-off. Les dianes de Padilla i Lozano a les acaballs del duel van ser suficients per fulminar els riberencs, que havien generat ocasions suficients per haver marcat, almenys, un gol. Els graciencs van començar el duel amb la iniciativa amb què ho han fet durant tot el curs duent el control del joc, però aviat l'Ascó va posar una marxa més. La primera gran acció va ser dels visitants en un un contra un de Munta amb Gianni, que el visitant va perdonar amb un xut molt desviat. La rèplica de l'Europa va néixer de les botes d'Abel Rita, que, en el 23', s'inventava un xutàs que marxava fregant l'escaire de la porteria de Manolo. Els graciencs van provar de recuperar el domini de la pilota, però la fermesa dels de la Ribera d'Ebre, amb un gran desplegament físic, va ser suficient per mantenir el partit amb 0-0 al descans. En el segon temps, l'empenta local es va anar diluint a favor d'un Ascó un punt més endollat que foradava l'Europa en les passades interiors. A l'altra banda, l'Europa no aconseguia teixir jugades prou perilloses en atac mentre al darrere Gianni es convertia en el salvador. En el 57', el porter gracienc salvava un nou un contra un, aquest cop amb Guiu, que veia perplex com s'esvaïa una ocasió claríssima d'avançar-se i que hauria canviat el rumb del partit. El darrer quart d'hora, l'Europa va tornar a provar de fer-se fort al davant i travessar el mur riberenc. Aquesta fermesa defensiva, precisament, obligava Padilla a inventar-se una canonada des de trenta metres que es colava a la porteria visitant (78'). Un gol d'or que va animar el Nou Sardenya i els seus jugadors i que, només quatre minuts després, venia succeït del segon, obra de Lozano. Així, els graciencs segueixen retallant distàncies amb el play-off, que els queda ara a un punt, mentre l'Ascó talla una ratxa de tres jornades invicte.

ASCÓ0
EUROPA2

EUROPA: Gianni, Dot, Cano, Padilla, David López, Uri, Fran Bea (Gabriel Vidal, 54'), Guzmán (Alex Fernández, 80'), Nils, Montoro (Lozano, 46') i Abel Rita. ASCÓ: Manolo, Gallego (Virgili, 80'), Munta (Edu Vives, 67'), Enric Socías, De Nova, Artur Gòdia, Bertomeu, Massana, Gerard Roigé, Guiu i Argilaga. GOLS: 1-0 (78') Padilla. 2-0 (82') Lozano. ÀRBITRE: Molina Fernández T.G.: Als locals Fran Bea, Uri, Padilla i Gabriel Vidal, i als visitants Argilaga i Gallego. T.V.: A Gerard Roigé (90'), directa. PÚBLIC: Uns 500 espectadors.

ELS VESTIDORS

El resultat ha estat més ampli del que hagués hagut de ser. L'Ascó és dels millors que ens han visitat
Albert Poch
ENTRENADOR DE L'EUROPA
No hem estat encertats. En l'inici de la segona, hem dominat i no hem sabut sentenciar
Miguel Rubio
ENTRENADOR DE L'EUROPA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.