2a divisió FEF

Cada soci de l'Olot podrà convidar un acompanyant

2a divisió B. Amb vista a l'important partit contra l'Olímpic, diumenge a les 17 h, el club engega una campanya per fer bullir el municipal

La salvació depèn del municipal, i això ho sap prou la junta directiva de l'Olot, que ha engegat una campanya per al partit contra l'Olímpic, diumenge que ve a les 17 h, amb l'única i vital intenció de fer bullir l'estadi i ajudar l'equip a sumar tres punts crucials si vol mantenir-se en la lluita per a la salvació.

Cada soci del club de la Garrotxa podrà portar un acompanyant a l'enfrontament, que entrarà de manera gratuïta al municipal. Això sí, per evitar aglomeracions per falta d'espai, sobretot a la zona de tribuna, els socis d'aquestes localitats podran convidar igualment un acompanyant però aquest obtindrà una entrada a la zona de general.

El conjunt dirigit per Castillejo ha de rebre a casa l'Olímpic, la Pobla de Mafumet, l'Hospitalet, el Llosetí i el Llevant B, tots rivals directes per evitar el descens. El factor camp serà clau, i si l'estadi bull i permet a l'equip sumar tots els punts s'aconseguirà la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)