Nàstic

Una peça recuperada

Nàstic. Després de més de quatre mesos lesionat, Àlex López va tornar a jugar a Palamós. El de Calafell vol reconquerir la titularitat perduda, conscient que tenir minuts s'ha encarit molt

El Nàstic ha recuperat per al tram final de la temporada el davanter Àlex López. Operat del menisc del genoll esquerre al desembre, el futbolista calafellenc va tornar a jugar diumenge al camp del Llagostera més de quatre mesos després. Se li ha fet llarga, l'espera, a Àlex López, que ja feia més d'un mes que s'entrenava amb l'equip amb normalitat. “Tenia moltes ganes de jugar després d'una recuperació llarga. És molt complicat entrar en la dinàmica de l'equip i recuperar el ritme”, explicava ahir l'exjugador del Reus i el València Mestalla, que ja només pensa a tenir minuts diumenge que ve contra el Mirandés al Nou Estadi. Àlex López és conscient que la titularitat s'ha encarit molt en un equip que funciona. Aníbal, fitxat al gener, és ara mateix la primera opció de Vicente Moreno per a la punta d'atac, que últimament també ocupen Naranjo i Emana. Marcos és una altra alternativa, tot i que en les últimes jornades no ha anat convocat. “Hi ha molta competència i tots els jugadors ho estan fent molt bé”, admet Àlex López, que ha disputat tretze partits i ha fet dos gols.

Volen la millor entrada

Àlex López destaca la importància de trencar la ratxa de quatre partits sense guanyar amb una victòria contra el Mirandés. “Amb la igualtat que hi ha, amb tants equips en pocs punts, és clau sumar de tres en tres”, assenyala el davanter grana, que espera que diumenge el Nou Estadi presenti un gran ambient per donar suport a un equip que ha demostrat “que sempre s'aixeca i dóna el màxim”.

El Nàstic desitja aconseguir la millor entrada de la temporada i superar els 11.000 espectadors, i per això ha engegat una campanya amb dues promocions. D'una banda, tots els abonats podran adquirir entrades a les dues grades de gol i a la de preferent a un preu de 5 euros, fins a un màxim de quatre. I, d'altra banda, tots els aficionats que facin una compra igual o superior a 12 euros a la botiga del club tindran una entrada gratuïta, dels dos gols o de preferent, per al partit.

LES FRASES

Tenia moltes ganes de jugar després d'una recuperació llarga. És molt complicat entrar en la dinàmica de l'equip i recuperar el ritme
Ara està molt car entrar a l'equip, hi ha molta competència i tots els jugadors ho estan fent molt bé
Àlex López
davanter del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)