Nàstic

Inspiració decisiva

Nàstic. Naranjo manté l'estat de gràcia del 2016 amb un doblet en dos minuts que va servir per vèncer el Mirandés i tornar al tercer lloc

Si el Nàstic és la gran revelació de lliga a segona A, José Naranjo és la gran revelació de l'equip grana. El jove futbolista andalús de 21 anys, fitxat l'estiu passat provinent del Vila-real B, inscrit amb llicència del filial, que no va debutar fins a la sisena jornada i que no va ser titular fins a la vuitena, és el màxim golejador del Nàstic amb 12 dianes, la majoria de les quals han servit a l'equip grana per sumar punts. Les dues últimes, diumenge contra el Mirandés al Nou Estadi (3-2), van ser especialment oportunes, ja que van servir per completar la remuntada i sentenciar una victòria que va servir al Nàstic per situar-se en el tercer lloc. Van ser dos gols consecutius, en només dos minuts (68' i 70'). En el primer, el 2-1, va aprofitar una magnífica centrada de Mossa des de l'esquerra per batre Raúl amb un bon cop de cap i, en el 3-1, va prendre la pilota a Álex Ortiz i es va plantar sol davant el porter del Mirandés, al qual va superar amb qualitat. En molts dels seus gols, Naranjo ha demostrat una gran capacitat de definició.

El fet que Naranjo no comencés la temporada jugant va fer que el seu primer gol es fes esperar. Va ser en la jornada 15, precisament al camp del rival de diumenge, el Mirandés. I va ser, a més, un gol altament decisiu, ja que va ser el 0-1 en el minut 93. Va tornar a marcar contra el Saragossa en l'últim partit del 2015, preludi d'un bon 2016, amb deu gols en quatre mesos. La millor ratxa van ser les quatre jornades seguides marcant –entre la 23 i la 26– i la millor tarda, la de diumenge passat, ja que va ser el primer partit en què va marcar dos gols.

Iñigo López, igual

Naranjo no va ser l'únic futbolista autor de dos gols consecutius en l'última jornada a segona A. Iñigo López, de l'Osca, va ser un malson per al Llagostera, ja que va marcar el 2-0 i el 3-0, que deixaven quasi impossible la victòria per als d'Oriol Alsina, en només dos minuts (21' i 23'), igual que Naranjo. Van ser dos gols calcats –en dos córners servits per Fran Mérida– que van suposar un cop molt dur per a un Llagostera enfonsat.

1-2
Va marcar l'1-1, l'únic cop que ha marcat i l'equip no ha guanyat.
23. Nàstic-Tenerife
2-1
Va ser l'autor del 2-0, que encarrilava una victòria molt treballada.
24. Girona-Nàstic
1-1
Va fer el 0-1 en la primera part d'un partit que el Nàstic va empatar.
25. Nàstic-Elx
1-0
En el minut 10 va superar Javi Jiménez per fer l'1-0, únic gol del duel.
0-4
Va obrir la llauna amb el 0-1 en la clara victòria dels tarragonins.
35. Llagostera-Nàstic
1-1
Va situar el 0-1 en el 56', un avantatge que el Nàstic no va saber mantenir.
36. Nàstic-Mirandés
3-2
Va marcar el 2-1 i el 3-1 en només dos minuts (68' i 70') per tancar la remuntada i segellar la victòria.
No em poso una xifra de gols. Com més en faci millor serà per a l'equip
José Naranjo
davanter del nàstic
Més que els meus gols, comptava el triomf, i més després de quatre partits sense guanyar