Nàstic

futbol

segona divisió

Molt difícils de doblegar

Nàstic. Els grana només han perdut un dels últims divuit partits disputats, i són els empats, sobretot els tres últims a casa contra rivals directes, els que fan que la seva situació variï poc

Una de les raons que explica la bona situació en la classificació del Nàstic, tercer a quatre punts de les places d'ascens directe i cinc per sobre del setè lloc, és que és un equip molt regular i difícil de batre. No hi ha cap equip que hagi perdut menys partits –set–, i només el líder, el Leganés, l'iguala en aquesta estadística, pràcticament immillorable els últims mesos. Des que va perdre contra el Lugo el 9 de gener (1-2), només l'Osca, el 10 d'abril, l'ha derrotat (2-0). És a dir, el Nàstic només ha perdut un dels últims divuit partits disputats. És l'elevat nombre d'empats –deu en aquests divuit partits– el que fa que la situació classificatòria no canviï gaire per als tarragonins. Sobretot els últims empats contra rivals directes. L'últim tram de calendari del Nàstic es caracteritza pel gran nombre de partits decisius contra equips de la zona alta, i de moment ha resolt els tres primers amb empats, tots tres a casa, contra el Còrdova (4-4), l'Oviedo (0-0) i el Leganés, diumenge (0-0). Els tres equips van acabar el partit més contents amb el punt obtingut que els tarragonins, que tot i això també podien fer-ne una valoració positiva, sobretot perquè perdre contra un rival directe és molt pitjor. En total, el Nàstic ha empatat setze partits, només superat pel Numància (divuit) i l'Elx (disset).

En les quatre jornades que falten per acabar la lliga regular, el Nàstic s'ha d'enfrontar encara a tres rivals directes més, el Saragossa –diumenge que ve al migdia a La Romareda–, l'Osasuna –el dimecres de la setmana que ve a Tarragona– i l'Alavés, en l'última jornada de lliga i en horari encara per determinar. L'altre partit és la visita al terreny de joc del Lugo de la penúltima jornada, el diumenge 29 de maig a les 6 de la tarda, en horari unificat fet públic aquesta setmana. El Nàstic haurà de millorar el rendiment contra els equips de la part alta, que se li solen entravessar.

RIVALS DIRECTES

El Còrdova, l'Oviedo i el Leganés van celebrar el punt de Tarragona

1 O X

Ningú ha perdut menys duels que els grana, i només dos equips n'han empatat més

2016, DUES DERROTES

Des que va perdre contra el Lugo el 9 de gener (1-2), només l'Osca ha vençut el Nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)