Nàstic

futbol

segona divisió a

Un duel determinant

Nàstic. Els més de mil aficionats tarragonins que faran costat a l'equip grana diumenge al camp del Saragossa demostren la transcendència del partit en la lluita per l'ascens a primera

El Nàstic es jugarà en quatre dies gran part de les possibilitats de pujar a primera divisió, ja sigui assaltant les dues primeres posicions, que són d'ascens directe, o consolidant-se en les places de fase d'ascens. Diumenge visita el Saragossa, quart amb un punt menys que l'equip tarragoní, i dimecres rebrà l'Osasuna, sisè amb tres punts menys. Mals resultats en aquests enfrontaments directes podrien fer impossible l'ascens directe i eixugar els cinc punts de marge respecte al setè classificat, el primer que no disputaria la fase d'ascens.

L'afició tarragonina és conscient del moment transcendent que viu el seu equip. Per això en els últims partits hi ha hagut més de 10.000 persones al Nou Estadi –11.198 contra el Leganés, rècord de la temporada– i per això diumenge al migdia hi haurà més de mil nastiquers a les grades de La Romareda. La proximitat del desplaçament, la importància dels tres punts i el fet que després només quedaran tres jornades, ha animat de valent els seguidors grana, que no van trigar a esgotar les 1.000 entrades facilitades pel Saragossa al Nàstic i que ara en tenen 200 més a la seva disposició. En aquest cas, com que la situació a l'estadi aragonès és millor, les noves entrades valen més, entre 30 i 40 euros, als quals cal sumar-hi 12 euros si es fa el viatge amb autocar. Els busos organitzats per la federació de penyes són sis i la resta d'aficionats faran el desplaçament pel seu compte. Serà el desplaçament més massiu del curs.

“Necessitem tot el suport que ens pugui donar l'afició, la seva empenta és necessària. Segur que ens ajudaran molt”, va afirmar ahir Marcos Jiménez de la Espada, un dels futbolistes que més bé connecta amb l'afició. Marcos assegura que el Nàstic afrontarà els partits que li queden, tres contra rivals directes, amb la idea de guanyar-los. Pel que fa al partit de Saragossa, el davanter de Pollença espera un Saragossa “fort, reforçat amb gent de qualitat i que va a més”. Per Marcos, el fet que l'equip aragonès pugui avançar el Nàstic els motivarà encara més. El mallorquí no té el protagonisme esperat aquesta temporada, però entén que la competència és alta i que el bon moment golejador de futbolistes com Naranjo i Emana li posa les coses difícils.

LES FRASES

Esperem un Saragossa fort, reforçat amb qualitat, que va a més i que sap que si ens venç ens avançaran

QUATRE DIES CLAU

Després de visitar el Saragossa, quart, el Nàstic rebrà dimecres l'Osasuna, sisè
Necessitem tot el suport que ens pugui donar l'afició. Segur que ens ajudarà
Marcos Jiménez
DAVANTER DEL NÀSTIC

El partits amb els de dalt, punt feble dels grana

Com més pateix el Nàstic aquesta temporada és quan s'enfronta amb equips de la zona alta. Dels deu primers classificats, que són els equips amb aspiracions d'ascens, el Nàstic té perdut el goal average particular –amb tanta igualtat serà molt important– amb el Leganés, l'Oviedo, el Còrdova i l'Alcorcón, empatat amb l'Elx i guanyat amb el Girona. Falten determinar tres goal average que l'equip de Vicente Moreno té ben encaminats: contra el Saragossa, al qual va derrotar en la primera volta al Nou Estadi (3-1); contra l'Osasuna –empat a El Sadar en la jornada dinou–, i contra l'Alavés, amb 1-3 a favor dels grana a Mendizorrotza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)