Nàstic

esports

segona divisió

El somni palpable

Nàstic. Els grana se situaran de manera provisional en la segona posició si derroten aquest vespre l'Osasuna, que té tres punts menys, en l'enèsim duel determinant de la recta final

El Nàstic té molt a l'abast un objectiu que pocs podien imaginar a principi de temporada. La regularitat de tot el curs i la fortalesa mostrada en els últims partits, amb molts duels directes, han permès als grana arribar a les tres últimes jornades amb la possibilitat d'acabar entre els sis primers més que encarrilada i amb l'ascens directe com una fita assumible. Avui té un altre partit clau, perquè el visita l'Osasuna, que el precedeix en la classificació amb tres punts menys, i perquè si guanya se situarà en la segona posició en espera del que faci demà el Leganés, que té un partit molt compromès a Oviedo. Els tres punts serien una altra prova de la fermesa de la candidatura tarragonina a l'ascens i pressionaran un Leganés que últimament presenta símptomes de debilitat.

Vicente Moreno té tota la plantilla disponible, amb l'excepció de Gerard Valentín, dubte seriós, i la veu preparada per al repte. “Tenim una oportunitat única i lluitarem per aprofitar-la. No cal cap treball específic, perquè tots els jugadors han esperat tot l'any per viure aquesta situació i són conscients que poden formar part de la història del Nàstic”, deia ahir Vicente Moreno, orgullós de la solidesa i la maduresa que mostra el seu equip. Segons el tècnic valencià, avui és un dia “molt important” i espera el suport de l'afició. El tindran, ja que l'afició ha respost a la crida del club i acudirà al Nou Estadi en massa, de manera que hi tornarà a haver la millor entrada de la temporada.

Si el Nàstic arriba reforçat al partit d'avui gràcies a la important victòria de diumenge a Saragossa (0-1), l'Osasuna té la moral alta després de remuntar un 0-2 al Numància (3-2). L'equip navarrès va tenir alguna fase de dubtes entre el final de la primera volta i l'inici de la segona, però s'ha tornat a posicionar bé en la zona alta en encadenar nou jornades sense perdre.

L'Osasuna és un equip que m'agrada, amb un entrenador que té l'equip endollat fins al final
Vicente Moreno
entrenador del nàstic
Espero guanyar, guanyar i guanyar. La nostra il·lusió és atrapar el Nàstic, i ho podem fer
Enrique Martín
entrenador de l'osasuna
Tenim una oportunitat única i lluitarem per aprofitar-la. És un dia molt important i necessitem suport

Valentín, gairebé descartat

El lateral dret Gerard Valentín no va acabar el partit de Saragossa per uns problemes musculars –va ser substituït poc després del descans per Bouzón– i és més que dubte per al partit d'aquest vespre. Vicente Moreno va explicar que ahir el futbolista no tenia bones sensacions, de manera que el més probable és que avui no jugui. Xisco Campos és el seu relleu més probable, tot i que no es pot descartar Iago Bouzón. Pel que fa a Calavera, Moreno assenyala que fa massa temps que no juga. Els que sí que hi seran són Aburjania, Madinda i Ondoa, deslliurats dels seus compromisos internacionals. El club treballa perquè no es perdin la fase d'ascens si el Nàstic la disputa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)