Nàstic

Futbol

Segona Divisió A

El somni demana èpica

Nàstic. L'equip tarragoní espera recuperar la millor versió i es refia del suport del Nou Estadi per capgirar el 3-1 d'El Sadar i classificar-se per a l'última eliminatòria de la fase d'ascens

No és una missió impossible. Pintaven bastos per al Nàstic quan Kenan Kodro va fer el 3-0, ja en la segona meitat del partit d'anada de dimecres, però el 3-1 final, gràcies al gol de Jean Luc, manté viu el Nàstic i fa que avui no necessiti una gran heroïcitat per eliminar l'Osasuna i classificar-se per a l'última eliminatòria de la fase d'ascens. Això sí, caldrà posar-hi una mica d'èpica, ja que la diferència de dos gols fa que no n'hi hagi prou guanyant el partit. El Nàstic està més acostumat a viure de la solidesa defensiva i a aprofitar alguna de les ocasions de què disposa per imposar-se per la mínima, però aquesta tarda haurà d'anar una mica més enllà. D'entrada, haurà de mostrar una millor versió que la de Pamplona, excessivament vulnerable. No va ser normal que rebés tres gols contra un equip que no li va crear gaire perill ni que en fallés de cantats, sobretot un d'Emana. Malgrat tot, a Tarragona hi ha optimisme, pel rendiment dels jugadors grana al llarg de tota la temporada, i per la motivació i les ganes que té la plantilla de refer-se de la patacada d'El Sadar.

Vicente Moreno recuperarà l'internacional georgià Aburjania, que previsiblement tornarà a jugar d'inici, igual que Jean Luc, en el lloc de Lobato i Muñiz, titulars i poc encertats al camp de l'Osasuna. Pel que fa a la resta, no s'esperen més canvis, tot i que Moreno sempre es pot guardar algun as sota la màniga. El somni de l'ascens a primera divisió, només un any després de pujar a segona A, ha despertat l'afició tarragonina, que avui tornarà a omplir –caldrà veure si del tot– el Nou Estadi, que espera jugar un paper tan clau com el d'El Sadar dimecres. El resultat de l'anada no ha restat il·lusió a una afició conscient del mèrit del seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)