Territorial

Subies renovarà el càrrec sense cap candidatura rival

FCF. El benaventí, avalat pel 80% del total del cens, repetirà el mandat al capdavant de la federació ja que ha estat l'únic que s'ha presentat

Amb una placidesa inaudita en unes eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies serà nomenat president del màxim òrgan rector del futbol nacional. El benaventí va ser l'únic que va presentar les signatures i els avals necessaris per fer oficial la candidatura i només ha d'esperar a la validació d'aquests, que conclou dimarts que ve, per ser nomenat nou president i renovar el càrrec per als sis anys vinents.

El termini d'entrega dels avals i les signatures es va acabar ahir a la tarda sense novetats. Al matí Andreu Subies va presentar, juntament amb una part de la seva candidatura –el vicepresident Joan Soteras o els directius Josep Llaó, Jaume Plaza i Albert Montull–, els 954 avals dels 1.186 que hi ha en el cens. D'aquesta manera, l'aspirant a revalidar la presidència va tornar a fer palès, com ja va succeir en l'última assemblea ordinària del mes de juny passat, la unanimitat que hi ha entre els presidents del futbol català envers la seva figura.

D'aquí a una setmana

El procés perquè Subies sigui reelegit ha de durar encara una setmana més. Divendres que ve, tal com indica el calendari electoral, es proclamarà provisionalment la candidatura en espera que hi hagi alguna reclamació.

Dimarts, dia 19 de juliol, s'acaba el termini de reclamacions per les candidatures, es resoldran aquestes reclamacions i es proclamaran les candidatures oficials.

Tot indica que no hi haurà cap entrebanc en tot aquest procés i que la setmana vinent Subies ja serà el nou president de la Federació Catalana de Futbol per als sis anys vinents.

Tal com estava previst no es va presentar cap més candidatura que la de Subies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)