3a divisió FEF

Hèctor Simón continuarà una campanya més a l'Olot

3a divisió. El migcampista i el club han arribat finalment a un acord de renovació. El de Llançà encadenarà el tercer curs a l'entitat olotina i continuarà sent un dels pals de paller al mig del camp

L'Olot i Hèctor Simón han posat fi a un dels serials de l'estiu. El club garrotxí i el migcampista de Llançà han arribat a un acord de renovació. Així doncs, Simón defensarà per tercer curs la samarreta vermella de l'Olot i es mantindrà com un dels pals de paller al mig del camp garrotxí. Hèctor Simón, que mai ha jugat a tercera divisió, ha estat un fix des de la seva arribada. Amb l'equip olotí a segona B, l'exjugador de l'Oviedo, el Sabadell o el Girona va disputar 34 partits i va acumular 2.865 minuts el curs 2014/15, i la campanya passada va jugar 33 enfrontaments i es va tornar a enfilar fins als 2.801 minuts.

“Estic molt content, il·lusionat i amb ganes. Quedar-me a Olot sempre ha estat la primera opció”, explicava Hèctor Simón durant la seva presentació, al bell mig de la gespa del municipal d'Olot. “Tinc molta experiència i puc ajudar els més joves. Hem d'estirar el carro i fer que el vestidor sigui una pinya. Cada diumenge haurem de donar el màxim per aquesta samarreta, només així podrem lluitar per l'ascens a segona B”, sentenciava el migcampista, que es posarà de seguida a les ordres del nou entrenador, Ramon Calderé.

Amb la continuïtat d'Hèctor, l'Olot s'assegura un mig del camp de qualitat format per futbolistes de la zona, arrelats i amb sentit de pertinença. Abel Solé, Roger Vidal, Èric Vilanova i el mateix Hèctor Simón, de moment, són els futbolistes que hauran de lluitar per les dues posicions que, a priori, hi haurà al mig del camp, en l'esquema ideat pel tècnic de Vila-rodona.

Micaló ha d'aturar-se

El defensa de l'Olot, incorporat en el recent mercat estival, va notar una punxada a la zona de l'engonal durant el matx que els olotins van disputar contra l'Al-Wahda i haurà d'aturar la posada al punt per evitar tenir una lesió més important. Micaló, que va tornar a Catalunya després d'una etapa de dos anys al Formentera, pot jugar de lateral i de central, una polivalència que el converteix en un futbolista important per a Ramon Calderé.

Avui, contra l'Escala

La resta de la plantilla garrotxina es desplaçarà a la tarda a l'Alt Empordà per enfrontar-se a l'Escala al municipal escalenc (a les 20 h). Els olotins disputaran el segon amistós de preparació –dissabte van superar l'Al-Wahda (2-0)– per continuar la posada al punt per a l'inici de la lliga de tercera, el 21 d'agost. Per a l'Escala, que enguany competirà a segona catalana, també serà el segon partit amistós després del que va disputar, com a local, contra el Barça B (0-6).

EL PROTAGONISTA

Estic molt content, il·lusionat i amb ganes. Quedar-me a Olot sempre ha estat la meva primera opció, tot i el descens de categoria

ELEMENT CLAU

En els anteriors cursos, el mig va disputar més de 30 partits i prop de 3.000 minuts

LA COMPETÈNCIA

Hem de fer que el vestidor sigui una pinya. Haurem de donar el màxim per lluitar per l'ascens
Hèctor Simón
Migcampista de l'Olot
Enguany Hèctor haurà de guanyar minuts a Roger Vidal i Vilanova, de perfil semblant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)