3a divisió FEF

Volen continuar creixent

3a divisió. El Peralada rep l'Al-Wahda (a les 19 h) en una prova exigent que ha de servir per confirmar les bones sensacions que els d'Arnau Sala han deixat en els últims partits

El nou projecte del Peralada no va començar de la millor manera, ja que en el primer amistós els xampanyers van caure amb claredat (0-3) contra l'Olot, que duia més rodatge a les cames. Però des de llavors, el Peralada ha anat creixent a còpia de rivals d'inferior categoria. Dimecres passat va superar el Girona B (1-4), i dissabte, en el triangular a Besalú, va golejar el Sant Pere Pescador (4-0) i el conjunt local (3-0). En aquestes victòries l'equip ha deixat bones sensacions i ha demostrat que cada vegada està més rodat i compenetrat. Avui, els d'Arnau Sala tindran una nova prova contra un rival més exigent que els provocarà més dificultats i que haurà de servir per confirmar les bones sensacions. A banda del resultat, però, el més important serà anar agafant ritme, quan falta menys de dues setmanes per a l'inici de la lliga.

I és que el Peralada rebrà la visita de l'Al-Wahda (19 h) dels Emirats Àrabs Units, que dirigeix el mexicà Javier Aguirre i que ja ha provocat problemes a més d'un equip de la demarcació. Tot i que en el seu primer partit en terres catalanes va caure 2-0 contra l'Olot, que va ser molt superior, després ha deixat millors sensacions, ja que l'Al-Wahda ha aconseguit dos empats en els altres dos partits que ha disputat a la província de Girona. Contra el Figueres, els de Javier Aguirre van demostrar solidesa defensiva i van empatar 0-0, mentre que dissabte, al municipal de Palamós-Costa Brava, van igualar 1-1 contra el Llagostera, que va jugar amb força jugadors del filial.

Keita, més a prop

Fora del terreny de joc, el Peralada està pendent de tancar els últims fitxatges, i confia a tancar aviat la incorporació del davanter guineà de 22 anys Karamokoba Keita, que segueix a prova amb l'equip. Per al reforç del porter, caldrà esperar.

EL CINQUÈ RIVAL

Fins ara l'equip ha perdut contra l'Olot (0-3) i ha superat tres equips de categoria inferior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)