Més futbol

futbol català

Lleida

El Lleida sorprèn

Amistós. Segona derrota de la preparació del conjunt de Natxo González en el partit en què debuta David Querol de roig-i-negre

El Reus no va poder allargar la bona sintonia de resultats dels dos últims partits de la preparació i va encaixar la segona derrota de la pretemporada. El Lleida, amb dues dianes abans de la mitja part, va castigar el conjunt roig-i-negre, que encara li queda un enfrontament de pretemporada més abans de la competició oficial: serà dissabte (20 h) al municipal de Palamós contra el Llagostera. La bona notícia per a Natxo González va ser la recuperació de David Querol, que va disputar poc més de vint minuts estrenant-se amb la samarreta del Reus. L'ambient enrarit que va produir la lesió d'Arnau i que va aturar el partit va afavorir el gol de Christian Alfonso, amb una diana de mitja volta des de la frontal de l'àrea. El Reus no va reaccionar fins al segon temps, després d'encaixar el segon, obra de Javi Casares en una altra rematada forta des de la frontal de l'àrea. I és que després de la represa, els roig-i-negres ho van intentar de valent però els va mancar certa profunditat. Vítor (70') va xutar massa alt un lliure directe, mentre que Edgar Hernández va estar a prop del gol en dues ocasions, en els últims minuts de l'enfrontament: la primera, aprofitant una centrada de Querol que Turu Flores va treure en la mateixa línia de gol; i la segona, en una rematada amb el cap que el porter del Lleida Richi –a prova – va blocar.
Arnau, lesionat
Arnau Tobella va haver de ser traslladat en ambulància a un centre mèdic per una lesió al turmell. El lateral del Lleida es va lesionar en un xoc amb Ricardo Vaz abans del primer quart d'hora de partit. En la primera exploració, se li va descartar una lesió greu i el jugador va tornar a casa, tot i l'ensurt inicial.

REUS0
LLEIDA2

REUS: Badia, Arjona, Ángel, Melli, Olmo, Garai, Rafa Garcia, Vitor, Ricardo Vaz, Carbia i Chrisantus. També van jugar: Atienza, Moyano, Oribe, Marcel Meseguer, Edgar Hernández, Querol i Jorge Díaz. LLEIDA: Campos, Mia Guasch, Tobella, Max, Valiente, Noel, Casares, Huertas, Christian Alfonso, Gómez i Doncel. També van jugar: Tatis, Fran Moreno, Indiano, Miki Muñoz, Turu Flores, Òscar Rubio, Richi i Edu. GOLS: 0-1 (13') Cristian Alfonso. 0-2 (39') Casares. ÀRBITRE: Luceño Soriano. T.G.: al local Rafa García; als visitants Indiano i Turu. PÚBLIC: Un centenar d'espectadors al Complex Esportiu de Salou.