Territorial

El Farners debuta amb mal peu

1a catalana. Els de Nacho Castro perden al camp del Sants, tot i que fan mèrits per a més

SANTS2 FARNERS1

SANTS: Yamandou, Faura, Alberto, Picolo, Navarro (Forcadell, 93'), Gala (Aleix, 69'), Fabregat, Cura, Mulero, Gaudioso i Geri (Salido, 83'). FARNERS: Blanquera, Adrià Salas, Yayá, Riart, Criado (Nierga, 66'), Muniesa, Toni Rossell, Riki Solà, Joel Salas (Fajardo, 59'), Negre (Marc Vilà, 59' (Sureda, 77')) i Gerard Muñoz (Restrudis, 59'). GOLS: 1-0 (32') Geri. 1-1 (50') Muniesa. 2-1 (54') Navarro. ÀRBITRE: Crespo Díaz. T.G.: als locals Gala, Aleix, Fabregat, Cura i Gaudioso; i als visitants Yayá. T.V.: cap. COMENTARI. El Farners va perdre a Sants en el debut. Els locals es van avançar amb un golàs d'esperó de Geri en la primera part, mentre que els de Nacho Castro van fer l'empat poc després de la represa, una igualada que només els va durar quatre minuts.